ela84 18.09.04, 14:20 Chciałam kupić małemu tran ale jaki? Wiem ,że są jakieś smaki a nie mam pojęcia jaki mu kupić.Może któraś z Was podawała swojemu dziecku tran i jaki jest najlepszy?Wolałabym w płynie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek06 Re: Jaki tran? 18.09.04, 14:38 Ja kupowalam mietowy i pily go obie z checia bo im bardzo smakowal, choc mi na sam zapach glowa szla w druga strone.Sa rózne smaki , wybierz taki , jaki dziecko lubi najbardziej- dajesz mu juz soczki, owoce-tym sie sugeruj Odpowiedz Link Zgłoś
hela1 Re: Jaki tran? 19.09.04, 16:04 Najlepiej podawac ten bez dodatkow, o smaku ryby, nie ma dodatkow. Mnie on nie przechodzi przez gardlo, ale dzieciom - owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaluna Re: Jaki tran? 19.09.04, 19:38 ja akurat kupuje iskial w kapsulkach moja dwulatka zgryza go sobie, a zelke zjada wczesniej wyciskalam na lyzeczke z herbata Odpowiedz Link Zgłoś
edwo Re: Jaki tran? 20.09.04, 12:10 Tran zawiera bardzo dużo witamimy D i podawanie go małemy dziecku powinno się skonsultować z pediatrą, bo można bardziej zaszkodzić niż pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś