abi28 08.12.04, 10:28 Dziewczyny, szukam dobrego, sprawdzonego lekarza chirurga w Warszawie. Mój synek 4,5 lat ma stulejkę. Dajcie znać, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saga5 Re: STULEJKA!!!!!!!!! 08.12.04, 18:54 Witaj polecam szpital przy ul.Szaserów 128 oddział chirurgii dziecięcej tel.681 73 98 przyjmuje tam dr.Stodulski oraz dr.Krasnopolski. Ten pierwszy lekarz robił naszemu 3latkowi zabieg odklejenia napletka(lekarz z profesjonalnym podejściem do tego co robi jak i do dziecka. Bardzo konkretny i służący pomocą w każdej chwili). Natomiast drugi lekarz robił zabieg stulejki dzieciom moich koleżanek (było to w okresie wiosenno-letnim). Były naprawdę zadowolone. Dodam że kontakt na ten oddział otrzymałam od naszego pediatry. Zadzwoń tam i dowiedź się o szczegóły. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
abi28 Re: STULEJKA!!!!!!!!! 09.12.04, 08:57 Bardzo, bardzo dziękuję. Bardzo mi pomogłaś, właśnie mieszkamy niedaleko tego szpitala. Jeszcze raz dzięki. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś