1iwona1 18.02.05, 08:40 www.przeglad.olkuski.pl/ artykuł "Warto pomóc dziecku" jest na str. 3. Troche niewygodnie sie do niego dociera - trzeba otworzyć stronę 3 w pdf-ie. Pozdrowienia Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtmonika Re: Przegląd Olkuski - artykuł 18.02.05, 10:34 Odnalazłam, ale trudno odczytać - trochę za małe literki, ale super, że coś rusza w mediach o naszym problemie. Jeszcze raz super za to, że dociera to nawet do lokalnych gazetek w niewielkich w końcu miastach! Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
kaszka66 Re: Przegląd Olkuski - artykuł 18.02.05, 11:02 No i znowu wyszło, że nie umiem zjeść tego komputera. Nie umiem tego otworzyć. Może skopiujecie na FORUM? Albo wyślecie mi na priva? Proszę. Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
mtmonika Re: Przegląd Olkuski - artykuł 18.02.05, 11:21 Sorry, nie umiem kopiować z .pdf. monika Odpowiedz Link Zgłoś
1iwona1 Re: Przegląd Olkuski - artykuł 18.02.05, 12:21 zamieściłam na niezwykledzieci.adhd.org.pl Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
halina.kantor Re: Przegląd Olkuski - artykuł 18.02.05, 14:19 jak będę miała ten tekst w wordzie, to opublikuję. A mam go otrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś