maladorotka 07.03.05, 16:36 moja córeczka ma ropne upławy i skarży sie na ból brzuszka. Badania moczu i posiewy wychodza jałowe. lekarze olewaja, a ja juz nie wiem co robić. Moze ktos miał podobny problem. Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarolina Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 07.03.05, 16:48 Może wybierz się do ginekologa dziecięcego? Odpowiedz Link Zgłoś
emilka101 Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 07.03.05, 17:47 Witaj! Od dwóch tygodni u mojej 6,5 letniej córci występują upławy, a na dodatek ma opuchniętą cewę moczową! Byłam u lekarza, porobiłam badania - wszystko ok, cały czas robię z nią nasiadówki (najpierw w azukalenie, teraz w vagosanie), a dzisiaj ku[iłam płatki mydlane do prania bielizny i zobaczymy! Pozdrawiam Was cieplutko! A co Wam powiedział lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 08.03.05, 11:49 jesli boli ja brzuszek to ja bym nie bagatelizowala, moze idz jednak prywatnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 09:17 byłam juz u nefrologa, ginekologa, 10 pediatrów i mam juz dosyc. Im to wszystkowisi, wogole sie nie przejeli, co gorsza nie wiedza co robic. Konowały. Oczywiscie wszystko prywatnie. Nie mam juz sily. Jestem zrozpaczona Odpowiedz Link Zgłoś
gddkia Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 10:02 To idź do homeopaty KLASYCZNEGO - nie zmarnujesz pieniędzy. Nie podawaj przypadkiem antybiotyków i nie hamuj upławów. Odpowiedz Link Zgłoś
maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 09:24 Cześc Emilka napisalam do ciebie meila, ale jeszcze tu powtorze. Bylam juz u wszystkich specjalistow: nefrologa, ginekologa dzieciecego i 10 pediatrow - i nic!!!!!!!!!1 Same konowaly. Jestem juz tak na nich wsciekla, ze jak widze lekarza, to zagryzlabym. Wszystkie wizyty byly prywatne, ale oni i tak nas olali Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 10:10 Dziwne to co piszesz.Ja chodze do gina na NFZ, przypisuje córce kremy- Clotrimazol lub Macmiror, nie spotkalam sie z bagatelizowaniem problemu, wrecz przeciwnie. Albo masz wyjatkowego pecha albo rzeczywiscie nie ma co leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 10:26 moja coreczka tez mila te kremy, ale co z tego to wraca co 1,5 miesiaca. Czy twojej coreczce pomoglo, ile ona ma lat i czy ma rpne uplawy? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 12:18 Wraca, z tym ze u niej zwiazane to jest z choroba dróg moczowych. Wydaje mi sie, ze sa dzieci, tak samo jak i dorosłe kobiety, podatne na tego rodzaju infekcje, ja sama chadzalam do gina od malego, w dorosłym zyciu tez co i rusz sie dzialo, taki organizm. Podmywam córke emulsja Lactacyd, zapobiegawczo przy antybiotykach smaruje Clotrimazolem, jak tylko widze ze cos sie dzieje to tez właczam masc. Z uplawami jest roznie, zdarzaja sie ropne, czesto zas ma tylko zaczerwienione okolice intymne, bez uplawow. Odpowiedz Link Zgłoś
maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 12:50 a jak analiza moczu, wykryto jakies bakterie? Odpowiedz Link Zgłoś
maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 12:52 czy chodzisz z nia do ginekologa dziecięcego? Odpowiedz Link Zgłoś
maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 11:17 Emilka, odezwij sie do mnie, napisz czy bylas u lekarza, albo napisz mi maiela bworoszylo@interia.pl, moge do ciebie zadzwonic jak podasz telefon. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 11:19 Emilka, czy ktos postawil diagnoze, czy robilas jakies badania? Odpowiedz Link Zgłoś