Dodaj do ulubionych

upławy u 3 letniej dziewczynki

07.03.05, 16:36
moja córeczka ma ropne upławy i skarży sie na ból brzuszka. Badania moczu i
posiewy wychodza jałowe. lekarze olewaja, a ja juz nie wiem co robić. Moze
ktos miał podobny problem. Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • skarolina Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 07.03.05, 16:48
      Może wybierz się do ginekologa dziecięcego?
      • maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 07.03.05, 16:57
        byłam
        • skarolina Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 07.03.05, 17:04
          sad
          • emilka101 Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 07.03.05, 17:47
            Witaj!
            Od dwóch tygodni u mojej 6,5 letniej córci występują upławy, a na dodatek ma
            opuchniętą cewę moczową! Byłam u lekarza, porobiłam badania - wszystko ok, cały
            czas robię z nią nasiadówki (najpierw w azukalenie, teraz w vagosanie), a
            dzisiaj ku[iłam płatki mydlane do prania bielizny i zobaczymy!
            Pozdrawiam Was cieplutko!
            A co Wam powiedział lekarz?
            • kingusi Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 08.03.05, 11:49
              jesli boli ja brzuszek to ja bym nie bagatelizowala, moze idz jednak prywatnie?!
              • maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 09:17
                byłam juz u nefrologa, ginekologa, 10 pediatrów i mam juz dosyc. Im to
                wszystkowisi, wogole sie nie przejeli, co gorsza nie wiedza co robic. Konowały.
                Oczywiscie wszystko prywatnie. Nie mam juz sily. Jestem zrozpaczona
                • gddkia Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 10:02
                  To idź do homeopaty KLASYCZNEGO - nie zmarnujesz pieniędzy. Nie podawaj
                  przypadkiem antybiotyków i nie hamuj upławów.
            • maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 09:24
              Cześc Emilka napisalam do ciebie meila, ale jeszcze tu powtorze. Bylam juz u
              wszystkich specjalistow: nefrologa, ginekologa dzieciecego i 10 pediatrow - i
              nic!!!!!!!!!1 Same konowaly. Jestem juz tak na nich wsciekla, ze jak widze
              lekarza, to zagryzlabym. Wszystkie wizyty byly prywatne, ale oni i tak nas olali
              • lola211 Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 10:10
                Dziwne to co piszesz.Ja chodze do gina na NFZ, przypisuje córce kremy-
                Clotrimazol lub Macmiror, nie spotkalam sie z bagatelizowaniem problemu, wrecz
                przeciwnie.
                Albo masz wyjatkowego pecha albo rzeczywiscie nie ma co leczyc.
                • maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 10:26
                  moja coreczka tez mila te kremy, ale co z tego to wraca co 1,5 miesiaca. Czy
                  twojej coreczce pomoglo, ile ona ma lat i czy ma rpne uplawy?
                  • lola211 Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 12:18
                    Wraca, z tym ze u niej zwiazane to jest z choroba dróg moczowych.
                    Wydaje mi sie, ze sa dzieci, tak samo jak i dorosłe kobiety, podatne na tego
                    rodzaju infekcje, ja sama chadzalam do gina od malego, w dorosłym zyciu tez co
                    i rusz sie dzialo, taki organizm.
                    Podmywam córke emulsja Lactacyd, zapobiegawczo przy antybiotykach smaruje
                    Clotrimazolem, jak tylko widze ze cos sie dzieje to tez właczam masc.
                    Z uplawami jest roznie, zdarzaja sie ropne, czesto zas ma tylko zaczerwienione
                    okolice intymne, bez uplawow.
                    • maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 12:50
                      a jak analiza moczu, wykryto jakies bakterie?
                    • maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 12:52
                      czy chodzisz z nia do ginekologa dziecięcego?
            • maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 11:17
              Emilka, odezwij sie do mnie, napisz czy bylas u lekarza, albo napisz mi maiela
              bworoszylo@interia.pl, moge do ciebie zadzwonic jak podasz telefon. Beata
            • maladorotka Re: upławy u 3 letniej dziewczynki 09.03.05, 11:19
              Emilka, czy ktos postawil diagnoze, czy robilas jakies badania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka