karolcia111 18.08.05, 21:55 bez konsultacji z lekarzem? chodzi mi o 1,5 roczne dziecko. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia98 Re: vibovit-czy podajecie maluchom? 19.08.05, 12:49 moje dzieci nie chcialy tego pic - wiec mala dostaje witaminy w plynie ma 2 latka -HALIBORANGE , SYN - 6,5 ROKU - tran ww kasulkach - iskial Odpowiedz Link Zgłoś
19802302a Re: vibovit-czy podajecie maluchom? 19.08.05, 12:55 Moja Oliwka też nie chciała pić- vibowitu Bobas! i trzeba przyznać ze nie smakuje najlepiej. Daje jej ( ma teraz 2,5roku ) MARSJANKI BOBASKI, cena taka sama a o wiele smaczniejsze!!! Ja pytałam lekarza i nic nie miał przeciwko podawaniu w/w specyfików. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-ta Re: vibovit-czy podajecie maluchom? 19.08.05, 12:56 preparaty wielowitaminowe lepiej podawac tylko w okresach jesienno-zimowych i zimowo-wiosennych kiedy mamy okresy masowych przeziębień, tak lepiej diete uzupełniać naturalnymi witaminami - owoce, kompoty, soki, warzywa zwłaszcza, że mamy sezon. Igor ma 14m i nie podaje rzadnych witamin.Beata Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: vibovit-czy podajecie maluchom? 19.08.05, 13:47 dzieki, własnie wróciłam od lekarza i powiedział mi to samo co napisała bea-ta. żeby nie podawać 365 dni w roku tylko w okresach jesienno zimowych i zimowo wiosennych. dobrze że mi powiedziłas monisia że ten vib. bobas jest niezbyt smaczny bo przymierzałam sie do zakupu i znająć moje dziecko by leżał . kupię te marsjanki a ten tran jest dobry? jak to dobrze że można się kogoś poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
mag2004 marsjanki:) 19.08.05, 14:47 my rowniez pijemy Marsjanki Bobaski - Malemu baaardzo smakuja dodatkowo co 2 dni 1 kropla Vigantolu. Maly ma prawie 16 mcy pozdrawiamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
monisia98 Re: marsjanki:) 19.08.05, 15:15 nie, nie , twoje dziecko jest za male na tran - chyba od 3 roku zycia mozna podawac ale najlepiej zapytaj w apttece, ja dawalam do 2 roku zycia malej multicebion w kropelkach - polecam koszt buteleczzki to ok. 15 zl Odpowiedz Link Zgłoś
julamimi Re: vibovit-czy podajecie maluchom? 19.08.05, 17:55 beata oczywiscie ma racje, ze jesli dziecko ma urozmaicona diete, to nie ma co podawac witamin an okraglo. Moja corka ma 19mcy i nie pije bobovitu, tylko go... zjada. W piciu nie przeszedl, za to ma swietna zabawe, jak daje jej otworzona torebeczke do lapki, ona witaminki na paluszek i do buzi i baaardzo jej w taki sposob smakuje pozdr Odpowiedz Link Zgłoś