estocek 14.10.05, 06:54 Chciałabym zrobić badanie serca płodu, gdyż moje pierwsze dzieciątko ma lekkie zwężenie zastawki tętnicy płucnej. Jestem z Krakowa, niw eim za bardzo gdzie i jak mogę to zrobić. Jestem w 21 tyg.POradzcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-aga Re: Badanie serca płodu? 14.10.05, 16:23 witaj, jesli masz jakiekolwiek watpliwosci to jedz do warszawy do doc Dangel /tel 022 826 04 74/ do szpitala ks. anny mazowieckiej na ul karowa. wiem ze to daleko ale ona jest najlepsza wiec warto jechac. pozdrawiam i zycze zdrowka dla Ciebie i Twoich maluszkow Aga mama Weroniki/3,5 roczku, zdrowa/ i Kuby /30tc, HLHS, VSD/ Odpowiedz Link Zgłoś
diara Re: Badanie serca płodu? 23.10.05, 21:27 Ja mogę polecić dr Agatę Włoch w Katowicach. Znacznie bliżej Krakowa. Sama niedawno badałam serduszko mojego dzieciątka. Tutaj są namiary: www.echo.pron.pl/ 21 tydzień to najlepszy moment na takie badanie. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Re: Badanie serca płodu? 24.10.05, 16:22 Ja polecam zespol i sama prof.Respondek- Liberska z Lodzi z CMP.Najlepsza w Polsce jesli chodzi o serce plodu.Fantastyczna kobieta!! Odpowiedz Link Zgłoś