graziella 01.12.05, 18:11 Moja coreczka skonczyla roczek i wlasnie uczy sie stawiac pierwsze kroki. Nie wiem, czy lepiej dla jej stopek, aby biegala boso czy w pierwszych bucikach? Dziekuje za podpowiedzi i pozdrawiam cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia1302 Re: Pierwsze buciki 03.12.05, 20:43 Pediatra zaleciła nam buty ortopedyczne, ze sztywna piętą. Takie kupiłam i w takich chodziła. Fakt nie sa absolutnie ładne (takie w jakich chodziły kiedyś salowe), ale napewno dobre. Chodzenie na bosaka nie jest zalecane. Odpowiedz Link Zgłoś
aniald1 Re: Pierwsze buciki 04.12.05, 21:08 Buty ortopedyczne4 powinien zalecić tylko ortopeda i to przy wyraźnych wskazaniach!!!!!!! Popieram kupienie dziecku bucików profilaktycznych np. firmy Tombut. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: Pierwsze buciki 05.12.05, 08:27 Dziekuję za sprowadzenie mnie na własciwe tory całą masą wykrzykników.Grunt to miec monopol na wszechwiedzę. Mówiąc o butach ortopedycznych miałam na mysli butki zdrowotne kupowane np. w Smyku. Odpowiedz Link Zgłoś