patapi 15.03.06, 23:46 witam . ma 13,5 m i w nocy pije nawet 700 !ma reflux jedno stronny 1 stopnia, i PDA.w dzień pije normalnie 600. jest drobny waży ok. 8 kg. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buzka5 Re: dużo pije !!!!!!! 16.03.06, 08:36 To bardzo dużo pije!!!! Ale co podajesz?Wodę,herbatkę?Być może dziecko jest przyzwyczajone do dopajania nocnego.Jeśli dziecko nauczy się że w nocy dostaje coś dobrego do picia to potem naprawdę trudno je tego oduczyć.Takie dziecko wybudza się wówczas bardzo często do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
patapi Re: dużo pije !!!!!!! 17.03.06, 20:45 witam! pije soki , mało słodkie. mleka b. mało. Poproszę o odp . Panią dr. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: dużo pije !!!!!!! 16.03.06, 09:20 Miałam podobny problem i podobne ilości w nocy. Robiłam nawet badanie moczu na obecność cukru ale ok. Dawałam słabiutki sok bo dziecko nie chciało wody ale w koncu jakoś udało się przestawić na wodę mineralną i jest znacznie mniej, zwykle około 200ml, choć z powodu grzejacych kaloryferów i suchego powietrza różnie bywa-czasami wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś