jukilop 11.04.06, 15:22 czy ktoś miał zabieg w Aninie interesuje mnie wszystko na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barto_77 Re: kto zna ANIN 11.04.06, 15:44 Anin to chyb to samo co CZD w Warszawie: www.sercedziecka.org.pl/4_warszawa.htm Odpowiedz Link Zgłoś
barto_77 Re: kto zna ANIN 11.04.06, 15:47 tzn to jest ten sam szpital, kiedyś był tam Anin ale Warszawa wchłonęła ten obszar. Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: kto zna ANIN 11.04.06, 16:01 z pewnoscia nie ,bo tam byłam CZD jest w Międzylesiu tuż obok a Instytut kardiologii w Aninie ale dzięki za odp.. Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: kto zna ANIN 11.04.06, 16:05 w Aninie raczej nie ma dzieci (małych) z tego co zdążyłam się zorientować. to taki 1 piętrowy budynek -pieknie położony ale nie o to mi chodzi ciekawa jestem kto tam np. przeprowadza zabiegi i tak wogóle jaka jest opinia <mój syn ma 16 lat> Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ia Re: kto zna ANIN 15.04.06, 15:50 Instytut Kardiologii w Aninie, to nie CZD. Nie wiem co jest Twojejmu dziecku, ale jeśli to wada serca, jest tam klinika wrodzonych wad serca. Wiele osób poleca to miejesce, ja się zapisałam dopiero niedawno, więc nic ciekawego nie napiszę. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ulkar Re: kto zna ANIN 15.04.06, 17:22 Magdo ..... oprócz Zabrza IK to najbardziej renomowana klinika kardiologiczna w tym kraju. Będzie dobrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: kto zna ANIN 19.04.06, 14:54 ulka dzięki coraz bardziej boję się co dzień mam złe sny niekoniecznie o zabiegu i Marcinie ale wiem że to ta sprawa powoduje, że budzę się oblana potem Chyba będę musiała iść do lekarza (dla siebie),dalej tak nie wytrzymam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: kto zna ANIN 18.04.06, 15:49 Byłam operowana w Aninie w pażdzierniku zeszłego roku. Jest tam świetny zespół lekarzy. Mnie operował doc Różański (po raz drugi, pierwszy jak miałam rok i 4 miesiące w Utrechcie). Jesli masz jakieś pytania to postaram sie odpowiedzieć Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: kto zna ANIN 18.04.06, 15:49 w Pazdzerniku 2004 roku, a nie zeszłego. Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: kto zna ANIN 19.04.06, 14:57 mam pytanie na co miałaś zabieg , a poniżej w skrócie moja (mego syna)historia Byliśmy w Aninie u Pani DR.Włodarskiej Mam syna 16 lat (były sportowiec ) Okazało się że ma Tętniaka IAS (czyli dziurka w sercu- miedzyprzedsionkami) Do zamknięcia przezskórnego (miał echo przezprzełykowe które to potwierdziło) Zabieg odbędzie się w Instytucie Kardiologii w Aninie (Warszawa) Poprzednia diagnoza arytmogenna kardiomiopatia prawej komory serca (to była najokropniejsza wiadomość w moim życiu) Teraz też się boję , lecz inaczej i o co innego- teraz chociaż coś z tym można zrobić ! Proszę zatem o jakiekolwiek informacje dotyczące zabiegu , ew.dolegliwości po nim , Jak to było i co dalej po prostu interesuje mnie wszystko (dzięki mojej dociekliwości i Panu Bogu , a właściwie tylko jemu – on prowadził mnie za rękę – dziś diagnoza jest inna ) Jakie jeszcze objawy towarzyszą tej wadzie ( u mego syna wystąpił częstoskurcz -2 epizody – właściwie od tego się zaczęło ,ma powiększoną prawa komora serca i małą niedomykalność zastawki trójdzielnej ).Bierze Atenolol 25 mg 1xdz. Poza tym zdrów jak ryba 184 cm.- tylko LEŃ – ale najukochańszy na świecie . Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Z góry dziękuje Pozdrawiam Magdalena Stefańska Tel. 0-61 846-35-32 praca 0-61 833-68-40 dom @ magdalena.stefanska@diamant.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: kto zna ANIN 21.04.06, 11:25 Miałam wszczepienie homografu aortalnego, oraz plastyke zastawki mitralnej. Opieka po operacji jest świetna. Po 3 dniach poszłam pod prysznic, pomagała mi mama, a nastepnego dnia weszłam juz sama. 9 dni po operacji wyszłam ze szpitala i nikt by po mnie nie powiedział, że byłam po zabiegu Dr Włodarska jest swietnym lekarzem, opiekowała sie mną gdy byłam na oddziale Wrodzonych Wad Serca. W tym szpitalu czuć troske i zaangazowanie lekarzy Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś