Dodaj do ulubionych

Do Reni mamy Zosi

18.04.06, 03:20
Przepraszam, ze tutaj, ale nie mam Twojego maila.
Reniu dzięki za miłą rozmowę w szpitalu, szkoda, ze nie udało nam się spotkać
wcześniej. mam nadzieję, ze może kiedyś w milszym miejscu wypijemy sobie kawkęsmile
Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia.
Całuski dla dzielnej Zosi
kalpa, magda mama Mikołajka, który powoli dochodzi do siebie
Obserwuj wątek
    • misia_75 Do Kalpy 19.04.06, 11:53
      Przepraszam że wpisuje się w ten wątek,ale tutaj Cię znalazłam Kalpa.Jeśli to
      pomyłka to z góry przepraszam.Rok temu zamawiałam na urodziny tort u Pani
      Danusi,numer telefonu zgubiłam a zbliżają się następne urodziny.Ktoś
      podpowiedział mi że to Ty polecałaś tą Panią(było to rok temu na forum
      małopolskie).Jeśli wszystko się zgadza to prosze o odpowiedz.
    • rencia73 Re: Do Reni mamy Zosi 23.04.06, 00:07
      Bardzo dziękuję za pozdrowionka, przepraszam, że odpisuje dopiero teraz ale od
      niedawna mam neostradę i tak naprawdę jeszcze się nie przyzwyczaiłam. W piątek
      przed świętami wróciliśmy do domu, tak trochę było to z zaskoczenia, no ale
      cóż. Zosia w domu chyba się już zaklimatyzowała, chociaż mniej je niż w
      szpitalu i ma lekko niebieski kolor - mam nadzieję że to minie. Jeszcze troche
      musimy powalczyć. Na początku maja jedziemy do Krakowa na kontrolę. Napisz jak
      Mikołaj, jak się czuje. Mam nadzieję że jesteście w domu.Pa pozdrawiam Was
      serdecznie - Renia
      • kalpa Re: Do Reni mamy Zosi 23.04.06, 14:42
        Renia, my już w domu, ale Miki znowu jest chory i znowu trwa walka, zeby nie
        wrócić na oddział. Ale jeśli nawet, to trudno, widocznie taka drogę musimy
        przejść. Kiedyś jako dziecko miałam pragnienie, zeby pracować w szpitalu dla
        dzieci. Los spełnił je dość przewrotnie i teraz bywam tam czesto, tyle, ze jako
        mamasad.
        Cieszę się, ze Wy macie się lepiej, mam nadzieję, że Zosia szybko dojdzie do
        siebie w swoim domku.
        Do miłego zobaczenia Renia!
        kalpa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka