barbari 04.05.06, 20:30 witam moja osmiomiesieczna basia od dwoch dni ma chrype, ktora po malu zaczyna mnie martwic. poza tym nic jej nie jest. ani kataru, ani kaszlu... zastanawiam sie skad sie wziela? czy wiecie moze cos wiecej na ten temat? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olkaaaa Re: ch...ch...chrypa... 10.05.06, 11:07 ja bym poszlado lekarza mój synek mial chrypke co bardzo szybkoprzerodzilo sie w zapalenie krtani i po nocy jezdzilam po lekarzach bo mial problemy z oddychaniem Odpowiedz Link Zgłoś
yyoowita Re: ch...ch...chrypa... 10.05.06, 11:36 sprawdź czy czasem to nie pleśniawki u nas tak było Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: ch...ch...chrypa... 10.05.06, 14:09 U nas też zapalenie krtani zaczęło się od chrypki.Idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
amoszyn Re: ch...ch...chrypa... 10.05.06, 15:54 Mój syn (8 miesięcy) też ma chrypkę i żadnych innych objawów. Byłam z nim u lekarza (przy okazji innej sprawy - spora biegunka) i powiedział, że ta chrypka to od... krzyczenia. Ostatnio faktycznie więcej płakał (przez w/w klopoty z brzuszkiem). w każdym razie chrypką ma się nie martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
2006m1 Re: ch...ch...chrypa... 13.05.06, 09:34 No i prosze mam taki sam problem. Meli ma chrypke od wczoraj ,zadnego kataru kaszlu nic poza tym,ostatnio duzo krzyczy tak poprostu jak myslicie isc do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
jola261 Re: ch...ch...chrypa... 13.05.06, 09:39 Mój synek też miał tak dwa razy.Trzy miesiące temu wstał rano z piszczącym głosikiem jakby chrypa i okazało się,że było to ostre zapalenie krtani a ostatnio krzyczał w nocy i dostał chrypki, którą miał przez ok 3 dni i sama przeszła. Odpowiedz Link Zgłoś