cartwood 02.07.06, 15:39 Witajcie, Czy możecie napisac jak przebiegało leczenie serduszka przy wadzie polegającej na hipoplazji prawej komory. Czy są to takie same etapy leczenia jak w przypadku HLHS? Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingan75 Re: Hipoplazja prawej komory 02.07.06, 20:22 Witaj, mój obecnie 6,5 letni Kacperek ma m.in. niedorozwój prawej komory. W przeciągu tych lat dużo się wydarzyło, i dużo o tym gadać, więc wygodniej, jeśli masz dostęp do GG, to zapraszam. Mój nr 3504887 lub na maila: kasia@da.pl. Pozdrawiam Kaśka. Odpowiedz Link Zgłoś
d.tyszka Re: Hipoplazja prawej komory 04.07.06, 09:44 Witam! Ja również mam dziecko które nie posiada między innymi prawej komory serca, ma na imię Andrzejek.Od września idzie do I klasy.Był operowany w Krakowie ( III etapy).Leczenie jest bardzo podobne jak przy HLHS.Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć mója prywatna skrzynka d.tyszka@op.pl lub ta z której piszę. Danuta Odpowiedz Link Zgłoś
cartwood Re: Hipoplazja prawej komory 04.07.06, 11:22 Dziękuję za odpowiedź. Napisałam do Ciebie na Twój adres mailowy. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś