Dodaj do ulubionych

Anatomia płodu

22.07.06, 07:45
Znalazłam wczoraj tę stronkę i się poryczałam
www.ultramedica.pl/
Firma ma w Krakowie certyfikat Towarzystwa Ultrasonoraficznego od 5.04.2006. Na stronie wyszczególnione co badają, gdy maluch jest w brzuszku mamy. Jak zobaczyłam, że dokładnie badaja serce, łuki aorty i wszystko... No zrobiło mi się strasznie... Bardzo dbałam o te moja ciązę, chodziłam na USG co chwilke, badało mnie z 5 lekarzy, nikt nic nie wykrył, a tej firmy wtedy nie było i nikt mnie nie pokierował prawidłowo, a ja głupia ufałam moim lekarzom, gdy mówili, że wszystko jest dobrze... Dziewczyny mówcie wszystkim, że to trzeba zrobić, że te badania nie może zrobić byle kto, że trzeba koło 20 tygodnia ciąży... ja już mówię wszystkim, nawet taksówkarzom, gdy chwalą się, że w rodzinie córka, wnuczka w ciąży - nie byle jakie USG tylko ANATOMIĘ PŁODU

Katarzyna mama Krzysia (IAA, PDA, VSD, ASD - teraz CoA)
Obserwuj wątek
    • magapi Re: Anatomia płodu 22.07.06, 12:21
      To prawda...jesteśmy trochę naiwne wierząc,że chodząc prywatnie do ginekologa,
      uwazając na siebie i słysząc,że wszystko jest dobrze - urodzimy zdrowe
      dziecko.Ja,choć mam 35 lat i trzeźwe spojrzenie na zycie- zostałam przez los
      okrutnie oszukana.PRZECIEż GDYBY TYLKO LEKARZ ZAPROPONOWAł JAKIES DODATKOWE
      BADANIE-ZROBIłABYM WSZYSTKO.Moja maleńka kruszynka była ze mną 55 dni i
      ...odeszła (WIELE WAD W SERDUSZKU).LEKARZE-OBUDźCIE SIę!!!

Małgosia mama niedokochanego Aniołka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka