agamista 23.10.06, 13:12 Czy ktoś leczy się u dr. Bogusiak w Sosnowcu Klimontowie. Nie mam pojęcja zielonego o lekarzach kardiologach może coś poradzicie. Mama Kubulinki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaparzoch1 Re: pytanie o dr. Bogusiak 23.10.06, 13:30 Mam wielki szacunek do dr Bogusiak za to jak nas potraktowała bezinteresownie ze zrozumieniem kiedy mieliśmy wstępnie postawiona diagnozę i zielonego pojęcia co z tym dalej począć. Słyszałam dobre opinie o niej. Niestety w Sosnowcu są straszne kolejki do niej. W zeszłym roku czekała też na nowy aparat do echa. Polecam równie dobrze Zabrze i Ligotę GCZDiM. Pozdrawiam. Ola, mama Radka Odpowiedz Link Zgłoś
agunia19 Re: pytanie o dr. Bogusiak 23.10.06, 19:26 Jeździmy do niej raz w roku. Pewnie różne mamy mają różne doświadczenia, ale ja mogę tylko napisać, że dzięki niej cieszę się dziś swoim dziewięciolatkiem. Kolejki są rzeczywiście spore - około 6 miesięcy oczekiwania ( na zapisy ), ale uważam, że możecie spróbować wizyty prywatnej, przynajmniej ten pierwszy raz; pewnie wtedy zostanienie przyjęci poza kolejką. Sprzęt super, pani doktor nie jest z tych milusińskich - stawia diagnozę bezbłędną i informuje rodzica wyczerpująco, bez owijania w bawełnę. Prawdziwa profesjonalistka. My też jesteśmy z Sosnowca. Telefon bezpośrednio do pani doktor 0 32 292 91 93 Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agamista Re: pytanie o dr. Bogusiak 23.10.06, 22:48 Dzięki wszystkim za informacje. Kamień spadł mi z serca, teraz wiem że jest pod dobrą opieką. Mama Kubulinki. Odpowiedz Link Zgłoś