Dodaj do ulubionych

mega-kaaatar!!!

IP: *.* 11.12.01, 10:45
Dziewuchi!!!Może znacie jakiś złoty środek którym można szybko zlikwidować katar u dziesięciomiesięcznego dziecka!!!Dodam,że jest to tylko katar, bez gorączki, bez kaszlu. Dziecko generalnie ma się dobrze tylko zalewa się gilami i na każdą próbę użycia gruszki, chusteczki czy kropel do nosa (nasivin) po prostu walczy jakbym ją chciała ze skóry obedrzeć i drze się w niebogłosy!!!Sv
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: mega-kaaatar!!! IP: *.* 11.12.01, 11:27
      Nasivin nie jest dobry bo niszczy sluzówkę nosa, jest mocny więc używaj go raczej na noc. Na dzień najlepiej stosować Euphorbium to są homeopatyczne krople i pomagają, tylko najpierw patyczkami powydłubuj te gluty, ja ciągle walczę z takimi katarami, dobry jest też olejek "olbas" do pokropienia na ubranko i poduszkę.Powodzenia
      • Gość: guest Re: mega-kaaatar!!! Olbas? IP: *.* 11.12.01, 11:59
        A na kropelkach Olbas pisze , żeby nie stosować poniżej 1 roku życia...
      • Gość: guest Re: mega-kaaatar!!! IP: *.* 11.12.01, 12:55
        Witam Ja uważam, że euphorbium jest do niczego , może i nie niszczy śluzówki ale kataru też nie( przynajmniej tego mega kataru). Nasivin pomaga.POzdrawiam GIERA
    • Gość: guest Re: mega-kaaatar!!!olbas? IP: *.* 11.12.01, 15:42
      Ja ten olejek stosowalam u polrocznej corki i stosuje nadal (teraz ma 13m). Dawalam 1 kropelke na poduszke .Pomaga!!!!!!!!!
    • Gość: guest Re: mega-kaaatar!!! IP: *.* 12.12.01, 11:47
      No po prostu jestem w szoku!!!Dzieki za rady!Zaopatrzyłam się wczoraj w Olbas i najpierw nakropiłam troszkę niuni na bluzkę, a na noc na poduszkę (tylko, że to nie była jedna kropla, ale chyba z dziesięć!!!). Do tego dostała nasivin w nosek i łyżeczkę Pyrosalu...... No i budzę ja się dziś rano - w szoku, że mała się w nocy nie budziła, idę ja do swej niuni a ta ze słodkim uśmiechem na buzi robi do mnie "gy". Podchodzę bliżej, nasłuchuję... a tam po wczorajszej powodzi z nosa prawie ani śladu!!!Fart?Czy może lek cudowny?Sv
      • Gość: guest Re: mega-kaaatar!!! IP: *.* 15.12.01, 16:57
        Dziewczyny!!Jak podajecie dziecku Nasivin. Na ulotce jest napisane, żeby najpierw pokropić wacik i dopiero ten wacik do noska. Wydaje się mi to jakoś mało skuteczne....PozdrawiamMaga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka