IP: *.* 20.03.02, 22:36
Słyszałam, że można go podawać w przypadku braku apetytu , ale słyszałam też , że dopiero od trzeciego roku życia . Może ktoś z Was wie , jak to jest...?Czy któraś z Was podaje go swojemu maluchowi ? Moja Kamila ma prawie 17 miesięcy.Pozdrawiam ikasia
Obserwuj wątek
    • Gość: joannaz Re: Bioaron C IP: *.* 21.03.02, 08:26
      Mojej Zosi pedaitra przepisał bioaron c jako lek podawany zamiast vit c podczas inferkcji- rozcieńczony z małą ilości wody do picia. Zosia ma 13 m.Pozdrawiam Joanna
      • Gość: 1999 Re: Bioaron C IP: *.* 21.03.02, 12:51
        W syropie na kaszel my używamy i bardzo polecam wyciagnął Tymka z "pokasływania". Jest od 3 lat ale stosuję max łyżeczkę dziennie zwykle rano i nie podaję wtedy innych syropów ew wapno ale w innych godzinach.
    • Gość: Kryszka Re: Bioaron C IP: *.* 21.03.02, 13:51
      W ubiegłym roku pediatra przepisała ten syrop mojej córeczce(wtedy miała 15 m)na przeziębienie, a dokładnie na chrypkę. Podawałam jedną malutką łyżeczke dziennie. Pomogło.Krycha
    • Gość: abcd Re: Bioaron C IP: *.* 21.03.02, 14:38
      Też zastanawiam sie nad tym lekarstwem, ale nasz lekarz zaleca dopiero po 2 roku życiam, mój synek ma prawieprawie 1 roczek-za 10 dni . Dla niemowlaków (niejadków) proponuje Biostyminę (na receptę, mam nadzieję że nie pomyliłam nazwy).Czy znacie ten lek???(chyba napiszę osobny post z pytaniem o Biostyminę)Ann

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka