merlana 26.11.06, 17:22 napiszcie jak stawiac bańki i jakie njalepiej kupić.Moje dziecko ma 10 mies. i własnie zaczeło kaszelkać,osłuchowo niby ok(byliśmy u lekarza)ale jakoś syropki na nią nie działają....proszę o rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: bańki-10 miesięczne??? 26.11.06, 21:16 gumowe chińskie , 1 bańka między łopatkami Odpowiedz Link Zgłoś
merlana Re: bańki-10 miesięczne??? 28.11.06, 14:13 czy ja to tak bez porozumienia z lekarzem mogę postawić dziecku?a jak ma gorączkę albo bierze leki to tez można?mam jeszcze pytanie o cenę tych baniek.pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
caixa Re: bańki-10 miesięczne??? 28.11.06, 16:27 najlepiej zapytaj lekarza, ja mam córcię roczną i lekarka powiedziała że mogę postawić bańki i pokazała mi dokładnie gdzie. a jeśli chodzi o to co napisała poprzedniczka, to nie zgodzę się, że stawia się bański między łopatkami. nie wolno (z tego co mi mówiła pediatra) stawiać baniek na kościach, tylko w mikkich miejscach pod łopatkami. najlepiej pokaże Ci to lekarz. p.s. mojej córci pomogły. w piątek przyszła zakatarzona i zakaszlana ze żłobka, postawiłam bański wieczorem, w poniedziałek nie było już śladu po przeziębieniu. Odpowiedz Link Zgłoś