iwionna 26.11.06, 19:23 Witam!Moj 4 letni synek ma postawiona diagnoze: poinfekcyjne zapalenie stawu biodrowego!czy znacie leczenie i jak postepowac z takim maluchem?strasznie sie boje ze to cos powznego.prosze o podpowiedzi i pomoc! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga721 Re: stawy:( 26.11.06, 21:08 Przeczytaj ten wątek. Dużo tam napisałam. Znajdź go kilka dni wczeniej. • Pomocy! Ból w pachwince (6) amiyumi Odpowiedz Link Zgłoś
iwionna Re: stawy:( 26.11.06, 22:42 przeczytałam olga!dziekuje bardzo za odpowiedz! jutro mamy isc do szpitala na badania!mam nadzieje ze to tylko przejsciowe bez powikłan.Wieczorem synek uskarzał sie na bol ucha,ale po nurofenie przestało bolec. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: stawy:( 27.11.06, 09:29 Pare watkow na ten temat juz sie pojawiło. Moje dziecko miało zapalenie stawu poltora roku temu. Naistotniejsze to zabronic chodzenia. Leczenie to tylko podawanie lekow przeciwzapalnych. U nas leczenie trwało dosyc dlugo (ponad 3 tyg.). Normalnie trwa około tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś