Dodaj do ulubionych

Co na komary?

IP: *.* 17.05.02, 14:48
Dziewczyny, czym można wysmarować jednoroczniaka przeciwko komarom? Na wszystkich tubkach, któe znalazłam w aptece jest zastrzeżenie, że od drugiego albo nawet trzeciego roku życia. Help. Urządzamy jutro Bartusiowi urodzinki na działce. Grill i tak dalej. Muszę szybko coś znaleźć. Aha, Bartek ma skłonność do alergii, także skórnej.
Obserwuj wątek
    • Gość: iwo1 Re: Co na komary? IP: *.* 17.05.02, 15:12
      My smarowliśmy taką fajną homeopatyczną maścią ,tylko nie pamiętam nazwy...napewno na d w zielonej tubce ,kosztowała ok.8 zł jak nie znajdziesz w aptece to napisz wyszperam gdzies dla ciebie tą nazwę .Smarowaliśmy nią Jasia jak miał 10 miesięcyPozdrawiam iwona
      • Gość: Wronka Re: Co na komary? HELP IP: *.* 17.05.02, 16:08
        Ale o co mam pytać w aptece? Pleaseeeee, podajcie jakąś nazwę, albo co? Ostatnio jak wrócilismy z działki, a było to tydzień temu Bartek miał dwa rogi na głowie. Zresztą do dzisiaj mu nie znikneły, są tylko mniejsze...
    • Gość: Anna72 Re: Co na komary? IP: *.* 18.05.02, 13:15
      Polecam krem przeciw komarom: Moustidose od 1 miesiąca życia. Cena około 12zł. :hello: Anka.
    • Gość: iwo1 Re: Co na komary? IP: *.* 25.05.02, 09:47
      Znalazłam nazwę tego żelu homeopatycznego który stosujemy-dapis cena ok.6-7 zł ,ale jest skuteczny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka