Dodaj do ulubionych

Czy podawać vibovit

IP: *.* 09.09.02, 10:14
Czy podajecie swoim dzieciom Vibovit? Moja córka (18 miesięcy)jest zdrowa, ma w miarę dobry apetyt, waga odpowiednia. Ja uważam, że nie ma takiej potrzeby ale moja teściowa nalega, żeby jednak jej podawać.
Obserwuj wątek
    • Gość: AniaSK Re: Czy podawać vibovit IP: *.* 09.09.02, 13:10
      Ja nie podaję, bo oprócz tego, że mały Vibovitu nie lubi uważam (pediatra również), że tylko w określonych wypadkach, a więc: zimą, gdy dziecko je mało warzyw i owoców i oczywiście pod nadzorem pediatry, można dać witaminy.
      • Gość: agniesia1 Re: Czy podawać vibovit IP: *.* 09.09.02, 18:42
        Popieram to co napisała Ania .też uważam,że nie ma potrzeby podawać teraz Vibowitu,gdyż jest ładna pogoda i okres letni. Co innego jesienią lub zimą wtedy jestem "za" podawaniem ale oczywiście nie za często.
        • Gość: wyroślaczka Re: Czy podawać vibovit IP: *.* 13.09.02, 09:47
          Ja podaję Vibowit stale. Przed ukończeniem roku maluch dostawał Cebion Multi, a teraz codziennie pije jedną torebkę Vibowitu. Mały nie zjada wszystkiego co dla niego przygotowuję, bo jest za bardzo zabiegany (15 m-cy)i nie mam pewności, że otrzymuje odpowiednią ilość witamin. Poza tym nie podaję już oddzielnie vit. d3, bo jest w Vibowicie. Traktuję to również jako profilaktykę infekcji, bo maluch przedtem dużo chorował, a odkąd pije Vibowit tylko raz miał katar.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka