monika_zawadzka1 18.01.07, 17:19 Kochani! Jutro (19.01) o 7 rano Zuzia jedzie na blok operacyjny. Pomódlmy się o pomyślność zabiegu i siłę dla rodziców Zuzi. Kochana Zuziu! Trzymamy kciuki i modlimy się, żebys szybko powróciła do zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alrada Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 18.01.07, 19:46 Mocno wierzę, ze się uda. Trzymam kciuki za Zuzię. Bede sie modlic o pomyślnośc operacji. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
emi_lubin Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 18.01.07, 20:17 Napewno będzie dobrze. My także jutro pomodlimy sie za pomyślność operacji i szybki powrot do domku. Rodzicom życzymy duzo sily Emilia i Sebastianek(fallot,dorv) Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.a Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 18.01.07, 22:26 powodzenia Zuziu.bedziemy trzumac kciuki.Iwona i Wiki TGA Odpowiedz Link Zgłoś
perelka.80 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 18.01.07, 22:47 Kochana Zuzińko! Razem z moją córeczką Julią będziemy się od jutra bardzo szczerze modliły, żeby Twoje serduszko całkiem wyzdrowiało. Na pewno jesteś bardzo dzielną Księżniczką i świetnie sobie dasz radę. Poproszę Twoją mamusię, żeby koniecznie nam opowieziała, jak znowu zaczniesz biegać - i mam nadzieję, że mama nie będzie Cię mogła dogonić - tak jak teraz ja mojej córeczki, której operacja trzy miesiące temu trwała 12 godzin. Całujemy obie gorąco i przesyłamy moc pozytywnych fluidków dla mamusi. Pozdrawiamy Agnieszka i Julia po całkowitej korekcie atrezji zastawki tętnicy płucnej,VSD, MAPCA's, ToF, hipoplazja MPA Odpowiedz Link Zgłoś
tasiunia2 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 18.01.07, 23:30 Juz dziś myslę cieplutko o Zuzi i jej rodzicach. Na pewno będzie dobrze, operacja przebiegnie pomyslnie i szczęśliwi wrócą do domu. Trzymajcie sie dzielnie! Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_e_k Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 19.01.07, 11:06 Witam!! Ja również trzymam kciuki za Zuzię i rodziców,ja wczoraj siedziałam przed blokiem opercyjnym mój synuś miał II etap operacji a dzisiaj już sam oddycha.Modlę się za Was i mojego Filipka,powodzenia będzie dobrze Asia mama Filipka HLHS już po II etapie Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 19.01.07, 11:17 Modlę się razem z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
anna335 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 19.01.07, 14:49 przylaczam sie do Waszych modlitw Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Najnowsze wieści o Zuzi 19.01.07, 17:48 Widzialam sie dziś z Agatą i jej rodziną pod oddziałem kardiochirurgii,czekali na wieści z bloku......Gdy wracalam do domu napisala smsa ,ze Zuzia już na Oiom- ie!!Módlmy się aby wszscy szybko wrócili do domku skoro zabieg się udał..... Ps.Agata mam nadzieję ,że się nie pogniewasz ,że pisalam o Was na forum-to jest tak cudowna nowina,że muszę się nią podzielić!! Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
monika_zawadzka1 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 19.01.07, 18:16 Kochani! Operacja się powiodła, choć było bardzo ciężko, trwała 6 godzin. Zuzię operował prof. Kalangos ze Szwajcarii oraz prof. Wojtalik. Jak napisała już Edyta - Zuzia jest teraz na OIOMie. Agata - mama Zuzi dziękuje wszystkim za wsparcie i prosi o dalsze modlitwy. Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 19.01.07, 18:29 Bardzo się cieszymy z dobrych wieści , oby tak dalej zdrowia zdrowia zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 19.01.07, 20:01 to wspaniale będę się modlić, aby wszystko było dobrze pozdrawiam Kasia mama NIkosia TGA Odpowiedz Link Zgłoś
jupora Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 19.01.07, 18:35 Trzymamy kciuki, oby wszystko się udało. Justyna, mama Julka Odpowiedz Link Zgłoś
gonis1 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 19.01.07, 19:16 Trzymam kciuki i pomodlę się Gosia mama Poli ToF Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 19.01.07, 19:26 Agato trzymam kciuki za szybki powrót do domu. Życzymy całą trójką Twojej Zuzi dużo zdrówka. Pytałam profesora i niestety pierścien nie jest stosowany przy zastawce aortalenej. Pozdrawiam. Ola z chłopakami Odpowiedz Link Zgłoś
gocha80 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 20.01.07, 15:29 Trzymama kciuki za Zuzię Odpowiedz Link Zgłoś
cartwood Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 19.01.07, 21:41 Jesteśmy z Wami, bądźcie silni. Wierzymy w dzielną Zuzannę! Modlimy się za szybki powrót do zdrowia i wytrwałość dla rodziców. Kasia, Tomek i Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 20.01.07, 16:34 Zuziu wracaj do zdrówka !!!! wspieramy Cię modlitwą.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
maga781 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 19.01.07, 23:45 My też mocno trzymamy kciuki i wierzymy, że wszystko będzie dobrze... -- aga mama Poli Odpowiedz Link Zgłoś
azija1 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 20.01.07, 00:06 Trzymam kciuki za małą Zuzię i jej rodziców. Niech szybko wraca panienka do zdrowia, a dla Was dużo siły! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_zawadzka1 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 20.01.07, 17:49 Dostałam dzisiaj wiadomość od Agaty, że Zuzia walczy o życie. Módlmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Musi być dobrze!!! 20.01.07, 17:54 Od momentu jak dostalam smsa od Agaty caly czas myślę i odlę się o zrowie Zuzi....Musi być dobrze!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: Musi być dobrze!!! 20.01.07, 18:38 Łączę się w modlitwie, mam nadzieje że niedługo dowiemy sie że już lepiej jeśli coś wiecie piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Musi być dobrze!!! 20.01.07, 18:48 Będę się modlić za Zuzię. Agato dużo siły. Musi być tylko dobrze ! Ola z chłopakami Odpowiedz Link Zgłoś
fasola6 Re: Musi być dobrze!!! 20.01.07, 21:28 i ja się modlę gorąco. Wszystko musi być dobrze. Trzymam mocno kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
tasiunia2 Re: Musi być dobrze!!! 20.01.07, 22:54 I ja sie przyłączam i bede sie modlic o siły dla Zuzi. Musi byc dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: Trzymam kciuki, za Zuzię... 20.01.07, 23:02 ........... i też się łączę w modlitwie o siły dla Zuzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anfido Re: Trzymam kciuki, za Zuzię... 20.01.07, 23:13 modlę się , aby Zuzia wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 20.01.07, 23:27 Nie potrafię sobie znaleźć miejsca bo czuję się winna tej sytuacji. Gdybym w listopadzie nie poruszyła sprawy pierścienia stosowanego w Poznaniu może Agata tam by nie trafiła, może Zuzia nie wlaczyłaby teraz o życie. Boże tak sie cieszyłam, że juz po operacji, że sie udało. Więc dlaczego teraz nagle taki kryzys. Zuziu walcz, prosze cię o to. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila9621 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 21.01.07, 00:20 Zuziu czymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: do arlady 21.01.07, 00:29 Olu ani mi się waż tak myśleć - ty winna czego ??? nie wolno Ci tak nawet myśleś. Decyzję o operacji podjęli lekarze wraz Rodzicami - wszyscy oni mieli jeden cel pomóc dziecku - I TAK BĘDZE ZOBACZYCIE - ONA STANIE NA NOGI !!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 21.01.07, 12:50 ZUZIU!!!!!Modlę się o Twój powrót do zdrówka !!!!Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Nowe wieści 21.01.07, 15:39 Stan stabilny ale ciężki,lekarze chą po malu wycofywać leki. Módlmy się o siłe i zdrówko dla Zuzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agabro Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 21.01.07, 17:44 Dziękujemy wszystkim za wsparcie i prosimy o więcej. Zuzia jest w stanie ciężkim, ale stabilnym. Ma kłopoty z utrzymaniem rytmu serduszka. Cały czas ma podłączony stymulator serca. Lekarze powoli wycofują leki, ale na to trzeba czasu. Jak zejdą do minimalnej dawkki to dopiero zszyją mostek. Jesteśmy pełni nadzieji bo Zuzia dzielnie walczy. Alrada! Nie czuj się winna. Zuza i tak musiałaby mieć operację, a jak powiedizał prof. operacja została wykonana w ostatniej chwili, toteż serduszko jest bardzo przeciążone. Operacje wykonali jej najlepsi lekarze. To była dobra decyzja nasza i lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 21.01.07, 20:29 Agato! Jesteśmy z Wami duchowo.... Trzymamy kciuki za Zuzię. Oby stan zdrowia Zuzki z minuty na minutę był coraz lepszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
jumi2 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 21.01.07, 22:13 ja tez bardzo mocno trzymam kciuki za Zuzie musi byc dorze Justyna i Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 22.01.07, 08:58 Modlę sie o zdrówko dla Zuzi. Wierzę, że młody organizm to silny organizm i pokona chwilowy kryzys. Agato przesyłam Wam ciepłe myśli razem z moimi chłopakami. Masz rację - operowali ja najlepsi specjaliści. Czekam na dobre wiadomości. I mam nadzieję, że to juz niedługo. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
michaleksylwi1 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 21.01.07, 21:57 Jesteśmy z wami i trzymamy kciuki. Musi byc i bedzie dobrze. Przechodziłam przez to samo . Trzeba miec nadzieje i wierzyc. Sylwia I Michałek Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Wieści od Agaty!!! 22.01.07, 19:11 Zuzia ma już zaszyty mostek, niebezpieczeństwo minęło!!!!!!! BRAWO dla dzielnej Zuzi!!!Zuch Dziewczyna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: Wieści od Agaty!!! 24.01.07, 17:14 Uff!!!! Serce mi mocno bilo, gdy otwieralam ten watek. Zuziu BRAWA dla Ciebie! Zdrowiej teraz jak najszybciej! Mocno o Tobie myslimy. Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 22.01.07, 19:29 Boże, jak się cieszę )) Zuzia to zuch dziewczynka. Zaciskam kciuki za jej szybki powrót do zdrówka i domu. Przesyłam ciepłe myśli rodzicom. Wyobrażam sobie ich radość. Ola a chłopakami Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 22.01.07, 20:04 HHHHUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA wygraliście - cieszę się Odpowiedz Link Zgłoś
tasiunia2 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 22.01.07, 22:38 Bardzo sie cieszymy, super wiesci!!!! Calusy dla dzielnej Zuzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 23.01.07, 09:39 Wielka RADOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!! DZIELNA ZUZIA!!!!!!!!!!!!SUPER!!!!!!!!!!!! . Gosia mama Ani Odpowiedz Link Zgłoś
agabro Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 23.01.07, 17:39 Niestety nadal stan Zuzi jest ciężki. Ma zmiany w płucach i chyba rozpoczyna się zapalenie płuc. Zebrał się też płyn w brzuszku, ale mało. Miała też napady częstoskurczu. Powoli ją wybudzają. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Już nie mam łez. Boję się. Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 23.01.07, 17:48 Agato przesyłam ciepłe myśli. Nawet sobie nie wyobrazam tej huśtawki niepokojów i radości z małych kroczków prze jaką musicie przechodzić. Głeboko wierzę, ze Zuzia da sobie radę i nas wszystkich zaskoczy. Jesteście pod najlepszą opieka a my wszyscy tu na forum zaciskamy kciuki za coraz lepsze wiadomości o stanie Zuzi. Modlę sie o to każdgo dnia. Myśl wyłącznie pozytywnie. Twoja córeczka czuje jak ją kochacie i wie ze ma dla kogo żyć, walczyć. Łzy powrócą ale z powodu szcześcia jak już pokonacie ten kryzys. Pozdrawiam od całej naszej trójki. Kibicujemy tu na odległość Zuzi. Ola z chłopakami Odpowiedz Link Zgłoś
kamila9621 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 23.01.07, 18:30 Zuziu musisz to przezwyciezyc tutaj wszyscy sie o ciebie modlo.Czym sa wszystkie problemy swiata w stosunku do wielkiej milosci rodzicow do swoich dzieci.Badz dzielna i daj powud do radosci swym rodzicoa jeszcze przez wiele lat .J mama Maxa Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 23.01.07, 19:40 no Zuzia dalej walcz , dasz radę , zobacz ilu ludzi się o Ciebie martwi i pamieta w codziennej modlitwie Trzymaj się maleńka i nie poddawaj Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 23.01.07, 21:06 My też wspieramy Was modlitwą i trzymamy kciuki. Zuziu bądź dzielna i walcz, wszystko musi być dobrze. Dla rodziców dużo siły i czekamy na dalsze dobre wieści. Iza, Mariusz i Kacper. Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 23.01.07, 22:13 Agato!!!! myśl pozytywnie, nie poddawaj się. Nie wiem co napisać, żeby pocieszyć. Tylko nie płacz przy Zuzi, TRZYMAJ SIĘ ! wiem jak to jest, rozumiem Ciebie... Powiedz Zuzuli, żeby wracała do zdrowia, bo wszyscy czekają... Uściskaj Zuzię od wirtualnych ciotek... Nadal trzymamy kciuki, tu w Grudziądzu- Odpowiedz Link Zgłoś
chili25 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 23.01.07, 23:27 Myślimy o was ,wszystko będzie dobrze .Agatko wiem ,że to ciężko ,ale musisz myśleć pozytywnie.Trzymajcie się Magda i Franuś. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 24.01.07, 11:28 Agato wiem co czujesz!!Jestem myślami i modlitwą z Wami. ZUZIU WALCZ JESTEŚ DZIELNA!!! Gosia mama Ani Odpowiedz Link Zgłoś
agamista Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 24.01.07, 12:55 Będzie dobrze tylko myśl pozytywnie. Zobaczysz jeszcze troszkę i wrócicie z Zuzią do domciu. Zuziu walcz modlimy się za ciebie. Pozdrawiam mama Kubulinki. Odpowiedz Link Zgłoś
chantti Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 24.01.07, 15:59 Agata, Zuza da rade.....to wspaniała dziewczynka ktora ma wspaniala Mame Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
jupora Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 24.01.07, 16:25 Agato, musisz to wytrzymac. Dla Zuzi. Jestem daleko, na Bliskim Wschodzie, ale mysle o Was i sledze nadchodzace wiesci. Trzymam mocno kciuki (Julkowi też zbierały się płyny po operacji, ale wyszedł z tego). Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie, Justyna, mama Julka (wspólna komora) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 24.01.07, 17:21 Agato, nie trac wiary. Dopuki dziecko jest na IT najczesciej sa takie hustawki - raz lepiej, raz gorzej. Nie wolno Ci sie zalamywac. Plyny i grozba zapalenia pluc zdarzaja sie po wielu tak ciezkich operacjach. Wysylam Zuzi duzo dobrych mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
kpiekuta Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 24.01.07, 14:27 Trzymajcie się dziewczyny dzielnie. Wszystko będzie dobrze bo jesteśmy z Wami wszyscy. Zdrówka i wszystkiego dobrego, Karola, mama Kamila PA+VSD Odpowiedz Link Zgłoś
barbarajarzabek Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 24.01.07, 21:26 Mt także Was wspieramy duchowo i trzymamy kciuki, Zuzi dużo zdrówka a Jej rodzicom wiary i siły do codziennego zmagania się z przeciwnościami losu. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_zawadzka1 Dobre nowiny! 25.01.07, 18:25 Kochani! Z Zuzia lepiej! - tak napisała mi Agata. Hurrrrra!!! Nadal trzymajmy kciuki i wspierajmy ich modlitwą... Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Dobre nowiny! 25.01.07, 18:36 Trzymam kciuki z moimi chłopakami i bardzo się cieszymy. Musi byc coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: Dobre nowiny! 25.01.07, 19:40 Bardzo się cieszymy, czytając takie wieści. Dzięki Bogu, że lepiej z Zuzią...... Ale trzymamy dalej kciuki.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jupora Re: Dobre nowiny! 25.01.07, 20:24 Dzieki Bogu. Oby tak dalej! Justyna, mama Julka (wspólna komora) Odpowiedz Link Zgłoś
tasiunia2 Re: Dobre nowiny! 25.01.07, 22:58 Dzielna Zuzia da rade! Cieszymy sie ogromnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Re: Dobre nowiny! 26.01.07, 08:41 i oby tak dalej!!!!Dzielna Zuza!!!!!!Musi być dobrze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agabro Re: Dobre nowiny! 26.01.07, 17:04 Tak, z Zuzią lepiej. Odstawili juz jej te najcięższe leki nasercowe. Cały czas jest pod respiratorem, bo zapalenie płuc. Najgorzej mnie martwi to że jej rytm serca jest zbyt wolny i wymaga cały czas stymulatora. Może to się poprawi, ale może będzie musiała mieć wszczepiony stymulator. Kochani! Napiszcie co wiecie o stymulatorach. Czy są jakieś mniejsze wersje dola tak małych dzieci? Może trzeba sprowadzić zza granicy? Założe na forum nowy wątek. Jak coś wiecie to proszę napiszcie szybciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
azija1 Re: Dobre nowiny! 28.01.07, 00:29 Mam nadzieję, że dalsze nowiny będą jeszcze lepsze i obejdzie się bez rozrusznika. Pozdrawiam i modlę się o zdrowie Zuzi. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 30.01.07, 10:59 Co z Zuzią ? Mam nadzieję, ze idzie ku dobremu. Trzymam za to kciuki z całych sił. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Zuzia jest rozintubowana!! 30.01.07, 19:17 Tą cudowną wiadomość,przysłala mi Agata!!!!Myślę,że wszyscy na tą nowinę czekaliśmy!!!!!!Hura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Zuzia jest rozintubowana!! 30.01.07, 20:52 Super wiadomość. Oby tak dalej ) Trzymam kciuki za dzielną Zuzię z moimi chłopakami. Odpowiedz Link Zgłoś
jupora Re: Zuzia jest rozintubowana!! 30.01.07, 22:12 Super! Trzymajcie tak dalej! Pozdrawiam, Justyna, mama Julka (wspolna komora) Odpowiedz Link Zgłoś
tasiunia2 Re: Zuzia jest rozintubowana!! 30.01.07, 22:51 Wspaniała wiadomość! Życzymy szybkiego powrotu do domu i przesyłamy pozdrowienia dla dzielnej Zuzy i rodzicow. Kasia z Szymonem (wspolna komora) Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: Zuzia jest rozintubowana!! 30.01.07, 23:25 Wspaniałe wieści, oby tak dalej, Zuziu życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Iza, Mariusz i Kacper. Odpowiedz Link Zgłoś
agabro Re: Zuzia jest rozintubowana!! 31.01.07, 17:12 Witam Was Kochani!!!! ZUZA JUZ ROZINTUBOWANA I ROBI WIELKIE ZAMIESZANIE NA OIOMIE!!!! Dziś pielęgniarka powiedziała nam,że wszelkimi sposobami próbuje się wydostać z łóżeczka i już wraca jej glos, więc pewnie daje im czadu. Z rytmem lepiej, więc może nie będzie musiała mieć wszczepinego stymulatora!!! Tak się cieszę. Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła być z nią cały czas. Moje i Wasze modlitwy zostały wysłuchane. Dziękuję!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Zuzia jest rozintubowana!! 31.01.07, 18:09 Jak juz Zuzia "daje czadu" to świetna oznaka jej powrotu do zdrowia. Agato cieszymy sie razem z wami. I dalej trzymamy kciuki . Oby jak najszybciej do domu i bez konieczności stymulatora. Odpowiedz Link Zgłoś
aska762 Odnośnie stymulatora 31.01.07, 18:26 Odpoweidzieliśmy Ci w wątku, który założyłaś tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24429&w=56222920, jeśli masz więcej pytań to śmiało pisz! Pracuję tuż przy Szpitalnej, może masz ochotę się spotkać? Można Ci jakoś pomóc? Coś donieść? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
chili25 Re: Zuzia jest rozintubowana!! 01.02.07, 01:15 Agatko bardzo się cieszymy,że Zuzia tak świetnie sobie radzi,dzielna dziewczynka pozdrawiamy Magda i Franek Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: Zuzia jest rozintubowana!! 01.02.07, 17:05 zuch dziewczynka!! taka jestem szczęśliwa! przeżywam to bardzo i jestem przy was myślami!! Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: 19 stycznia - operacja Zuzi córeczki Agabro 01.02.07, 17:02 Dzielna dziewczynka Dalej trzymamy kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_zawadzka1 Dzielna Zuzia! 02.02.07, 17:04 Zuzia jutro wraca na oddział!!! - najnowsze wiadomości od Agaty. Hip hip hurrraa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tasiunia2 Re: Dzielna Zuzia! 02.02.07, 22:13 Rzeczywiscie dzielna Zuzia! Bardzo sie cieszymy i goraco pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
cartwood Re: Dzielna Zuzia! 04.02.07, 19:22 Świetna wiadomośc! Życzę dużo wytrwałości i trzymam kciuki za szybki powrót do pełni sił i domku! Tak trzymaj Zuziu! Kasia, mama Marysi(PA+IVS) Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: . i jak się czuje Zuzia? może ktoś wie? 09.02.07, 22:38 cisza taka........... pewnie Agata jest już z Zuzką i dlatego nie ma czasu na pisanie... Zuziu, wracaj do zdrowia szybciutko... buziaczki od wirtualnej cioci... pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś