gonis1 Re: Po kontroli 31.05.07, 12:47 Po krótkich badaniach w poradni kardio. w Lodzi okazało się, że prawa komora serca Poli powiększa się nadal i wskazana jest wymiana zastawki tęt. płucnej. W pazdzierniku kolejne badania, ale już na oddziale / może cewnikowanie brrr./ i zabieg. W tej chwili mam mętlik w głowie, ale to wkrótce przejdzie. Gosia mama Poli /ToF/ Odpowiedz Link Zgłoś
oazowiczka2 Re: Po kontroli 31.05.07, 13:20 będzie dobrze! Trzeba w to wierzyć. Ja w to wierze! 3mam kciuki za Pole!! Marta zwęrzenie i niedomykalność zastawki aortalej + epilepsja Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 Re: Po kontroli 01.06.07, 21:39 Trzeba mieć nadzieje że wszystko wróci do normy. trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
weronika9992 Re: Po kontroli 03.06.07, 12:51 Witaj! Mam do Ciebie pytanie w jakim wieku jest Pola i kiedy miała operację? Moja córka Weronika jest po korekcji całkowitej TOF (30 IV). Czy prawa komora powiększa się dla tego, że zastawka jest niedomykalna? Moje może też mieć cewnikowanie bo ma jeszcze otwarte krążenia od aortalne. Przed operacją na otwartym sercu też miała cewnikowanie i nie zobaczyli tego. Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Po kontroli 01.06.07, 23:10 Trzymam kciuki za Polę. Trzeba byc dobrej mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
buleczka3 Re: Po kontroli 02.06.07, 10:57 Gosiu, wlasciwie to nie wiem co napisac, tym bardziej , ze my wyszlismy z gabinetu szczesliwi, ze wszystko jest dobrze. Twoja wiadomosc o wymianie zastawki u Poli zmartwila mnie Wierze jednak , ze jestescie pod dobrymi skrzydlami profesor i wszystko zakonczy sie pomyslnie. Trzymam za Was mocno kciuki. Bedzie dobrze Gosiu ! Odpowiedz Link Zgłoś
gonis1 Re: Po kontroli 03.06.07, 11:19 Dziękuję za słowa otuchy. Gosia mama Poli /ToF/ Odpowiedz Link Zgłoś