karolina218 04.06.07, 22:39 czesc dziewczyny Mam pytanko czy wasze dzieci tez zezuja ??moj syn tak zezuje , ze sie strasznie boje zeby nie bylo zadnych problemów potem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hapkaj Re: Zez 04.06.07, 23:05 A w jakim jest wieku? Wiele niemowlat zezuje na poczatku, bo nie umie skupic wzroku i z czasem im przechodzi, okolo 5 miesiecy taki zez zdarza sie bardzo rzadko juz. Jak to noworodek, to nie jest to nic strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
hatifnatka Re: Zez 05.06.07, 08:15 Moje dziecko ma 11 miesięcy i zezuje, bo odkryło nową umiejętność. Wygląda to dość ... stresująco dla mnie, ale wiem, że robi to bo to coś nowego też się denerwowałam, ale co zrobić, przecież nie wytłumacze, że nie wolno, bo mama cała w nerwach Zezuje i się z tego śmieje, więc pozostaje mieć nadzieję, że kolejna umiejętność przyjdzie szybko i zapomni o zezowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Zez 05.06.07, 08:57 moja troszke zezuje ma 6 msc czytalam ze do 12 msc to normalne, oczywiscie sporadycznie nie caly czas, po roku juz trzeba sie martwic noworodek zezuje caly czas, normalne Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia2184 Re: Zez 05.06.07, 10:56 Trzeba takiemu szkrabowi "przejechac" dlonia po twarzy tak zeby zamkna oczy i tak za karzdym razem jak zrobi zeza. Niewazne ile ma miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina218 Re: Zez 06.06.07, 13:43 czesc !! Mój synus ma 2 miesiace ale mnie to poprostu denerwuje jak robu tego zeza patrzy na mnie i na mkeza i ZEZ jedno oko gdzie indzieje drugie gdzie indziej ....... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś