Dodaj do ulubionych

zatoki????

06.06.07, 20:35
mój 3,5 latek dostał gorączki i podobno boli go główka .Wczesniej mówił, że leci mu woda, kiedy pytałamczemu pociera nosek. Lekarz powiedział że to przeziebienie i kazł dawać krople do nosa . Daje , ale z nosa nic nie leci. Czy to moga być zapchane zatoki ?
Obserwuj wątek
    • grazka0909 Re: zatoki???? 06.06.07, 21:45
      główka moze bolec przy goraczce.moj syn tak ma.
      • mama_misi Re: zatoki???? 06.06.07, 21:49
        Jesteśmy świeżo po płukani zatok. U nas wyglądało to tak, ża mała od 3 m-cy
        miała zapchany nos, mówiła przez nos. Z nosa leciała "woda" ale gdy mała dobrze
        dmuchneła wówczas katar był ropny. Głowa bolała sporadycznie, gorączki nie
        było.
    • milka_wi Re: zatoki???? 07.06.07, 14:19
      dzwoniłam do lekarza ze gorączka nie ustepuje , stwierdził , że jeżeli dziecko nie ma żadnych objawów tylko temperature a pomiędzy "napadami" gorączki funkcjonuje normalnie to prawdopodobnie jest to trzydniówka .Teraz dowiedziałam sie e trzydniówka wystepuje tylko raz w życiu (a moje dziecko juz ja przechodziło). Prada to?
      • miluniaaa Re: zatoki???? 08.06.07, 11:34
        Witaj
        Moja córcia po niegroźnym katarze( trwał tydzien) dostała wysokiej goraczki.
        Zapchany nosek,ropna wydzielina,ból główki i uszu, gardło czyste, uszy ok ,
        osłuchowo w porządku, mocz ok.
        Gorączkowała 5 dni, i wyczułam brzydki zapach z buzi. Okazała sie ze mała ma
        zapalenie zatok sitowych.Pomógł silny antybiotyk.A że zatoki lubią "płatać
        figle" przy następnym ropnym katarze wizyta u laryngologa i od razu kropelki do
        noska - biodacyna.Pomogło smile
        Ale niedawno mieliśmy problem bo moja córcia wepchnela sobie do noska kawalek
        chusteczki higienicznej.Po dwóch dniach wyciągnęlam to cudo, przez przypadek,
        bo czyscilam nosek z brzydkiego ropnego kataru. Jak sie okazalo papier był jego
        przyczyną.Znów wizyta u laryngologa smile Ropna wydzielina zeszła i jest ok ale
        balam sie ze znów zatoki "złapie". Mam nadzieje ze bedzie oksmile
        Wybierz sie do dobrego laryngologa i życzę zdrówka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka