Dodaj do ulubionych

Jak sie maja sprawy w prokocimiu???

17.06.07, 15:14
Witajciesmile
Czy ktos z was wie czy warto dzwonic juz do Prokocimia zeby umowic sie na
wizyte?Ja probowalam jakies poltora tygodnia temu sie tam dodzwonic i
niestety nie udalo mi sie,wszystko przez strajk.Czy wiecie jak tam teraz
sprawy stoja?Wydalam juz fortune na telefony,z Irlandii to jednak troche
drogosad
Chce znow zaczac probowac dzwonic od poniedzialku ale nie wiem czego sie mam
spodziewac.W lipcu jedziemy do Polski i chcialabym przed wyjazdem sie tam w
koncu dodzwonic!!!
myslicie ze to realne?
pozdrawiam

Asia,mama Adasia i Ani(ASD,VSD)
Obserwuj wątek
    • prokocimski Re: Jak sie maja sprawy w prokocimiu??? 17.06.07, 18:09
      Kiedy sie dzwoni do poradni ,nie ustalaja terminów ,mówią że trzeba czekać aż
      sie skończy strajk. Teraz przyjmują tylko w stanie nagłym. A pytani o termin
      zakończenia strajku odsyłaja do ... Ministerstwa Zdrowia.
      Czy masz juz ustalony termin kontroli na lipiec ?
      • zumaminka Re: Jak sie maja sprawy w prokocimiu??? 17.06.07, 20:11
        Byłam w czwartek i ku mojemu zdziwieniu poradnia funkcjonowała,nie było takiego
        tłoku jak zawsze ale przyjmowali i badali dzieci.Z tego co wiem to przekładaja
        terminy wizyt na wrzesień.Ja bym jednak pojechała bo tak jak mówiłam cos robią.
        Z tego co widziałam nie były to żadne skrajne przypadki tylko rutynowe badania.
        Jak przyjechałam po kartę to tylko powiedziała,że pani dr mi kazała wyjąć
        kartotekę a oni sami naciskali,żeby robic wszystkie badania bo pewnie będą
        potrzebne więc nie jest chyba tak źle.
        Paula mama Blażejka DTGA
      • joanna.czarnik DO PROKOCIMSKIEGO! 20.06.07, 11:52
        Nie,nie mam jeszcze ustalonego terminu,mialam zadzwonic pod koniec czerwca i
        umowic sie na jakis termin,ale w tym czasie zaczal sie straj i wszystko na nic!
        Proboje ciagle sie tan dodzwonic i nic z tego!Powoli zaczyna mi juz brakowac
        sil na to wszystko...
        Pozdrawiam
        Asia,mama Adasia i Ani(AsD,VSD)
    • gosiap10 Dzwonienie do Polski 17.06.07, 22:25
      Asiu,
      Niestety nie mam informacji na temat poradnii w Krakowie, ale chce Ci
      podpowiedziec tani sposob dzwonienia do Polski np. z Irlandii (ja mieszkam w
      Luksemburgu i stale z tego korzystam).
      Chodzi oczywiscie o Skypa i mozliwosc bardzo taniego dzwonienia z komputera na
      numery stacjonarne. Minuta kosztuje tylko 0,017 EUR. Aby moc to robic musisz
      zasilic swoje konto za pomoca karty kredytowej.
      • izakam51 Re: Dzwonienie do Polski 19.06.07, 12:32
        Wczoraj byliśmy w Prokocimiu. Cały szpital jest oplakatowany informacjami, że od
        21 czerwca będzie strajk w szpitalu. Nie wiem do kogo chcesz się umówić na
        wizytę, z tego co wiem większość lekarzy kardiologów strajkuje.Pewnie trudno
        będzie Ci się dodzwonić.Jeśli chcesz wiedzieć coś konkretnego pisz na pocztę
        gazetową.
        Iza
        • yogisia Re: Dzwonienie do Polski 19.06.07, 14:53
          Ja byłam dziś i mam takie same doświadczenia jak zumaminka. Jesli nadal nie
          będziesz się mogła dodzwonić, to - jeśli chcesz - moge tam pojść i zapytać,
          mieszkam blisko. Napisz mi tylko dokładnie o co mam pytac i kogo.
          • joanna.czarnik do YOGISIA 20.06.07, 12:21
            witajsmile
            chcialam do ciebie napisac na priva ale okazalo sie ze takowego nie posiadaszsad
            nie chcialabym cie fatygowac.ale moze wiesz czy dr.Lagan przyjmuje i czy
            dr.Radziszewska robi echo serca?
            To sa podstawowe imfornacje ktore musze zdobyc!
            potem zaczynaja sie juz schody,bo musze sie umowic jakims codem na wizyte!
            Pozdrawiam
            Asia,mama Adasia i Ani(ASD,VSd)
            • yogisia Re: do YOGISIA 20.06.07, 12:32
              Asia, nie mam priva? Pocztę mam na gazecie, myślałam, że to to smile)) Niedouczona
              jestem. Ale i tak najlepiej pisz na kasiabysz@wp.pl, tam zawsze odbiorę.

Dr Lagan wczoraj widziałam, czy dr Radzyminska (?) robi echo nie wiem - tzn. że
              umie i robi to wiem, ale czy w lipcu będzie robić, nie mam pojęcia.

Propozycja nadal aktualna, fatyga żadna - jesli moge w czyms pomóc - pisz.
              Kasia
      • joanna.czarnik do gosiap10 20.06.07, 11:55
        dzieki za rade nie pomyslalam o tym!sad zrobie tak jak mowisz moze to obnizy
        troche koszty bo az sie boje tego rachunku za telefon...
        pozdrowienia
        Asia,mama Adasia i Ani(ASD,VSd)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka