anewtamm 13.06.03, 11:14 Hej, Od kilku dni mam zaworty głowy zwłaszcza jak jestem głodna (nie stosuje żadnej diety)i zastanawiam sie czy powinnam pojsc do lekarza a może, któroś z Was to spotkało Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicjaso Re: zawroty głowy 13.06.03, 11:26 Ja miałam takie zawroty głowy na samym początku ciąży, za nim test cokolwiek wykazał. Głód tak mi dokuczał, że prawie z nóg leciałam. Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: zawroty głowy 13.06.03, 12:33 A czy jak coś zjesz, to zawroty mijają? Od kilku dni są straszne upały i duchota i niedocukrzony organizm może tak reagować. Odpowiedz Link Zgłoś
anewtamm Re: zawroty głowy 13.06.03, 14:26 tak jak cos zjem to przewaznie zawroty mijaja ale czasami mam tez jak nie jestem glodna, moze to zbyt niskie ciśnienie mam. Wczoraj jak sie położyłam i zamknełam oczy to tak mi wirowało jak bym była pod wpływem alkocholu. Mineły mi jak przyslałam sie z małym wieczorem. Jak zawroty nie miną to pojde do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
iwi-26 Re: zawroty głowy 13.06.03, 22:20 zrób sobie badania krwi na cukier gdyż to moze być objawem niedocukrzenia. ja właśnie mam cukier poniżej normy no i do tego przyplątała mi się anemia. objawy miałam takie same z tym, że ja jeszcze wstawałam w nocy bo czułam że jestem głodna no i oczywiście wypijałam szklaeczkę soku i mijało. ale kiedyś zasłabłam a w sklepie: było mi gorąco, oblewały mnie zimne poty a przed oczami białe i ciemne plamki i dziwne mrowienie w głowie. pomaga leżenie z nogami uniesionymi do góry. nie zwlekaj tylko idź do lekarza badania wszystko wyjaśnią a ty będziesz spokojniejsza. pozdrawiam i życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia iwi Odpowiedz Link Zgłoś