ananwi 04.05.08, 09:46 Moją 15 miesięczną córeczkę boli ucho. Czy mogę jej jakoś pomóc. Zrobiłam w nocy ciepły kompres. czy to musi skończyć się znów antybiotykiem? Może ktoś ma doświadczenie z zapaleniem ucha. Z góry dziękuję za wszystkie porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet.joan Re: Ból ucha 04.05.08, 09:49 Z uchem nie ma żartów - musi ocenić i zdecydować lekarz. Może wystarczą krople Otinum? Nie zawsze się daje antybiotyk, ale to zależy. Musicie pokazać się lekarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
o-cool-istka Re: Ból ucha 04.05.08, 09:56 Witaj, Koniecznie do doktora. Oczywiście, może i wystarczyłyby kropelki, ale nie ryzykuj. U tak małych dzieci przebieg każdej infekcji, nawet zapalenie ucha może być gwałtowny i skończyć się powikłaniami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Ból ucha 04.05.08, 10:51 współczuję malutkiej - mnie wlasnie dopadlo ucho w tym tygodniu i ja stara myslalam ze z bólu sciany pogryze a co dopiero taki maluszek... moze smaruj za uszkiem maścią pulmex??? ale do lekrza koniecznie trzeba isc Odpowiedz Link Zgłoś