farfalina 07.11.08, 20:12 czydziala na wasze pociechy syropek z cebuli?na jaki kaszel podajecie,jak dlugo i jak przyzadzacie?podobno dlugie podawanie szkodzi na watrobe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_madzia Re: syrop z cebuli 08.11.08, 00:02 ja podawałam raz ale nie zauważyłam różnicy, za to synka zaczął po tym syropie boleć brzuch (4 l)ale on generalnie ma alergie i nie tylko po tym ma bóle brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: syrop z cebuli 08.11.08, 09:22 Tak, działa. Przy każdym przeziębeniu (czyli kaszel, katar, bez gorączki) to jedyny lek, jaki stosuję. Robię co drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
annajulia2 Re: syrop z cebuli 08.11.08, 16:26 Działa, ja robie dodajac tez czosnek - ale smak wtedy gorszy i miód zamiast cukru - chyba zdrowsze i smak lepszy. Polece tez cos na zielony katar, ale ostrzegam ze malce tego nie lubią, więc prosze nie mowic ze to moje Wyciskam 1 zabek czosnku, dodaje wody zeby nie bylo takie ostre. Pałeczki do czyszczenia uszu nasaczam sokiem i smaruje króciutko nos od srodka 4 razy dziennie. Efekt jest kosmiczny, po 2 dniach duuuuuuuza róznica, zapobiega tez dalszemu rozwojowi infekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
martyskaa Re: syrop z cebuli 09.11.08, 20:12 moja córka też skarżyła się że boli ją brzuszek po syropie z cebuli czego efektem była biegunka Odpowiedz Link Zgłoś
farfalina Re: syrop z cebuli 09.11.08, 20:57 wiec na jednych dziala na drugich nie...ja w sumie nie mam opinii.ani nie widzialam zadnej poprawy ani skutkow uboczych Odpowiedz Link Zgłoś