eewcia 04.12.08, 14:42 Do domowego użytku inhalowania tylko solą fizjologiczną. I na co zwrócić uwagę kupując taki sprzęt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristii Re: jaki inhalator polecacie? 04.12.08, 15:33 Moja córeczka często choruje więc kupiliśmy jej taki inhalator.Codziennie robię jej inhalację z soli fizjologicznej.Firma z Warszawy dostarczyła mi inhalator kurierem(mieszkam ponad 200km o Wa-wy) Gwarancja na 2 lata.Mam go ponad rok i jestem baaaardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
grazynarosa Re: jaki inhalator polecacie? 04.12.08, 19:54 Ja kupilam taki prosty-allegro.pl/item496182376_inhalator_nebulizator_medel_family_kurier_0zl.html mam go rok i bardzo dobrze sie sprawdza,prosty,maly,byl z nami na wczasach,wiele razy uratowal syna od szpitala i sterydow,zastrzykow. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaszcze2 Re: jaki inhalator polecacie? 04.12.08, 22:03 ja rowniez polecam ten sam co zaproponowala grazynarosa.mamy go juz dwa lata-latwy w obsludze.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monala1 Re: jaki inhalator polecacie? 05.12.08, 00:03 my też się dołączamy Inhalator jest super Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: jaki inhalator polecacie? 05.12.08, 08:27 Ja też mam medel family. Używany od czasu do czasu jak najbardziej zdaje egzamin. Serdecznie polecam. Niezła jakość, poręczny pokrewiec i cena przyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś
anikad1 Re: jaki inhalator polecacie? 05.12.08, 09:56 A czy stosowanie inhalatora lepiej skonsultować z lekarzem? Czy takie inhalacje moga zaszkodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: jaki inhalator polecacie? 05.12.08, 13:02 Z soli fizjologicznej na pewno nie...przy silnym katarze. To nawilżanie i oczyszczanie noska. Tak jak "psiuki" z soli morskiej, której też nie można nadużywać, bo po dłuższym stosowaniu uszkodzi śluzówkę. Natomiast wszelkie inne "dodatki" należałoby uzgodnić. Odpowiedz Link Zgłoś