magdazaw 01.01.04, 17:32 Mój synek od jakiegoś czasu ma często zapadnięte ciemiączko, na pewno nie jest odowdniony, ani głodny. Często ma tak zaraz po jedzeniu albo piciu. czy to jakiś zły objaw ? P.S. synek ma 4 miesiące Magda i Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollka02 Re: zapadnięte ciemiączko 01.01.04, 22:21 Witam Mysle ze nie masz sie czym przejmowac moja corka jak byla mala tez tak miala (wygladalo na zapadniete a czasami wypukle) pytalam lekarki mowila ze tak jest u dzieci.Tez bardzo sie tym przejmowalam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: zapadnięte ciemiączko 02.01.04, 21:59 No nie wiem, ja u moich dzieci czegoś takiego nie zaobserwowałam. A wiem, że zapadnięte ciemiączko nie jest pozytywnym objawem. Może moja poprzedniczka ma rację, ale ja bym jednak wolała skonsultować się w tej sprawie z lekarzem. Tak dla własnego spokoju. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
yennaxoxo Re: zapadnięte ciemiączko 02.01.04, 22:25 magdo radze wybrac sie do lekarza!nawet zeby uspokoic wlasne watpliwosci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aktaga Re: zapadnięte ciemiączko 03.01.04, 02:40 Hej, oczywiscie pogadaj z lekarzem, ale zwroc uwage na to, ze ciemiaczko jest bardziej wklesle, jak dzidzia siedzi, a bardziej plaskie, jak lezy. No i jak placze, ciemiaczko sie robi bardziej wypukle. Odpowiedz Link Zgłoś