Dodaj do ulubionych

Gdzie leczyliście pasożyty na Śląsku?

26.04.10, 20:16
Szukam lekarza dla niespełna 2 letniej córeczki, który zna się na leczeniu
pasożytów. Mamy sporo różnych objawów ale na razie wyniki nic nie
potwierdziły. Czy zna ktoś lekarza który na podstawie samych objawów postawił
diagnozę czy rzeczywiście są to pasożyty i zalecił odpowiednie leczenie??
Szukamy lekarza na śląsku ( Katowice, Sosnowiec i inne okoliczne miasta). Będę
bardzo wdzięczna za pomoc.
--
Obserwuj wątek
    • akonita Re: Gdzie leczyliście pasożyty na Śląsku? 27.04.10, 21:54
      hm ja tez jestem ze slaska i nie znam takiego lekarza,mojej coreczce
      wyszly lamblie z bad.kalu metoda elisa,po miesiacu zrobilam
      nast.bad.normalnie czyli zanioslam 3 kupki i wyszlo wszystko ok i
      powiedz.lekarzowi,ze nie ufam temu labor.pediatra pow.mi,ze tez ma
      takie zdanie i polecila mi zrobic bad.w jakims pryw.labor.jeszcze
      nie zrobilam,ale mam zamiar,wiec najlepiej zrobic bad.w porzadnym
      lab. i jezeli dziecku wyjda pasozyty to slyszalam o
      rewelacyj.ziolach sprzed.przez zakonnice w zabrzu przy kosciele
      sw.Anny(ok.ul 3-go Maja)sprzedaja tylko w poniedzialki chyba tak po
      16-tej
      • gostki2ija akonita 28.04.10, 13:36
        napisz, jeśli możesz jak nazywają się te zioła?
    • akonita Re: Gdzie leczyliście pasożyty na Śląsku? 28.04.10, 20:04
      nie wiem niestety bo mam zamiar kupic dopiero jak wyjda malej
      pasozyty po kolejnym bad,ale slyszalam od niejednej osoby,ze te
      zakonnice sprzedaja rewel.ziola na wiele dolegliwosci m.in na
      pasozyty
      • koko.6 Re: Gdzie leczyliście pasożyty na Śląsku? 29.04.10, 21:12
        Może chodzi o zioła Ojca Grzegorza Sroki albo Eligiusza Kozłowskiego.
        Czytałam gdzieś, że te pierwsze można kupić w niektórych kościołach.
        • kasia.olejnik Polecam,wyleczono mi dziecko 09.03.15, 00:33
          Witam, mój syn miał pasożyty.Co jakiś czas odrobaczalismy go chemicznie ale pasożyty po pół roku wracały a co się wiązało z częstymi infekcjami dróg oddechowych oraz bólami brzuszka i biegunkami, częstymi napadami ochoty na słodycze. Po dwóch latach nieskutecznego leczenia na forum dla mam polecono mi lek med naturalnej w Siemianowicach Śląskich. Postanowiłam spróbować, nie miałam już nic do stracenia. Mój synek po długim wywiadzie lekarskim został poddany terapii biorezonansowej czyli zapper. W sumie 8 razy byliśmy na sesjach.Sesja trwała 45 min. Przez ten czas leżał albo siedział z (nie wiem jak to nazwać) rurkami w rączkach przy włączonym biorezonansie. Poskutkowało. Przez pierwsze dni było niewielkie pogorszenie bo dostał na buzi kilkanaście wyprysków, miał straszną ochotę na słodkie i jeden dzień miał biegunkę, powiedziano mi że to dlatego że toksyny wychodzą i pasożyty obumierają. Do tego dostaliśmy preparat ziołowy, wszystko z certyfikatami, nie było to coś niewiadomego pochodzenia tylko preparat z atestem.Kuracja trwała dwa tyg. Wszystkie objawy zniknęły. Bartusia przestał brzuszek boleć, przestał zgrzytać ząbkami w nocy, przestał chorować zaczął wyglądać zdrowo. Minęło 8 miesięcy a synuś czuje się bardzo dobrze. Dlatego wszystkim polecam tą metodę bo działa. Jak coś to podam namiar nr tel do gabinetu to 519790190 a adres to ul. Wróblewskiego 65 Siemianowice śl. gabinet natur vix oni tam też leczą pijawkami i inne naturalne metody www.pijawkilekarskie.wix.com/pijawki-slask
          • jan.malec Re: Polecam,wyleczono mi dziecko 09.03.15, 00:57
            Dołączę się do poleceń gabinetu medycyny naturalnej w Siemianowicach Śląskich. Też leczymy dziecko z pasożytów w tym gabinecie u p. Anny Marii Wilk. Przed nami ostatnie dwie sesje biorezonansowe.Oprócz tego dajemy córce preparat ziołowy. U nas nie było jakieś strasznego pogorszenia, ale pojawiła się lekka temperatura po drugiej sesji (37.5) Związane to było z toksynami od pasożytów. Dostaliśmy też lek homeopatyczny przeciw robalom. Córce wykryto w kale glistę ludzką, owsiki i lamblie. Oprócz tego dodatni test na Candidę. Ogólnie bóle brzucha się nie pojawiają. Wysypka zniknęła, "serek" z dróg kobiecych też. Córka spi spokojnie, nie zgrzyta zębami. Jak narazie jesteśmy bardzo zadowoleni. I zadowoleni z kompetentnej i rzetelnej porady i podejścia do nas i do dziecka. Bardzo na plus.
            • olawska.anna Re: Polecam,wyleczono mi dziecko 29.04.15, 14:18
              Witam. Jestem po 4 wizytach w Siemianowicach u Wilk Anny. Zwalczamy lamblie u córki. Zalecono nam preparat taki mix ziołowy, niczego nie wciskano do zakupu w gabinecie, dostalismy odpowiednią dietę. Dodatkowo Natka od razu w pierwszej wizycie została podłączona do biorezonnasu. Pierwsz wizyta trwała dwie godziny, kolejne nie całe półtorej godz. Bardzo cierpliwie pani odpowiadała na moje pytania i wszystko tłumaczyla i zapisała. W sumie mija prawie dwa tygodnie. natkę nie boli brzuszek. Spi dobrze, biegunki ustały i z buzi lepiej tzn zdrowiej wygląda. Bardzo polecam. Byłam kiedyś w Katowicach z córką ale tak bo biorezonanse od razu kazali wrecz nalegali na zebym kupiła kilka preparatów niby niezbędnych do terapii całość 260zł tylko za preparaty. Więcej tam nie poszłam. A tu nikt nie wciska suplementów czy zioł, dostaje zapisane co kupić i sama kupuje. Bardzo polecam , po za tym pani Ania przemiła, super podejście do dzieci.Bardzo polecam z serca.
    • bashmi Re: Gdzie leczyliście pasożyty na Śląsku? 04.05.15, 22:16
      Dzień Dobry. Mogę polecić specjalistę od pasożytów w Siemianowicach Śl. Nie leczy chemią tylko naturalnymi metodami i homeopatią i elektrorezonansem. Super efekty. U nas leczona była cała rodzinna trójka. Polecam to jest gabinet med. naturalnej i podam ich stronkę : www.pijawkilekarskie.wix.com/pijawki-slask
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka