isolek 14.05.12, 19:24 Ktoś próbował ? Z jakim skutkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogna_78 Re: biorezonans 14.05.12, 22:12 ja robiłam. w akcie desperacji, bo nikt nie chciał zrobić "normalnych" testów 4-miesięcznikowi, a dziecko mało skorupę na twarzy, mimo, że ja jadłam dosłownie chleb z dżemem porzeczkowym (karmiłam piersią). no i wyszło uczulenie na pszenicę oprócz tego na mleko, jajka, orzechy, pomidory, pleśnie, pierze, brzozę, trawy, bylicę. to tak z grubsza. gdy odstawiłam pszenicę, i nie jadłam w/w, to powolutku wszystko się w miarę uspokoiło. no ale przyszedł okres pylenia i znowu się zaczęło Nie wiem, na ile te testy są wiarygodne. dzięki nim wykryłam tę pszenicę, o której pojęcia nie miałam. reszta też w większości się zgadza. Mimo to mam do tej metody podejście trochę z rezerwą Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: biorezonans 14.05.12, 22:31 tez go robilismy. Z dobrym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzelly Re: biorezonans 15.05.12, 08:09 osobiście znam kilka osób, którzy twierdzą, że im pomogło, nawet słyszałam tekst "podarował mi drugie życie"; sama też się zastanawiam, czy nie skorzystać, bo u nas w testach punktowych i w testach z krwi nic nie wychodzi, może biorezonans nas pokieruje i podpowie co nam szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś