kado1 02.03.05, 10:21 Wysłałam Ci na priv. nie wiem czy doszło, bo coś mi się to nie podoba. Mogłam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izado Re: Do izado 02.03.05, 10:30 Czy mogłaś wysłać coś na priva? Jasne, że tak Ale nic nie dostałam od Ciebie. Iza. Odpowiedz Link Zgłoś
kado1 Re: Do izado 02.03.05, 11:32 kurcze, pewnie znów nie doszło!chyba coś żle robię,muszę poczekać na męża,dziś wieczorem lub jutro Ci prześlę.pozdrawiam i przepraszam za moją nieudolność.Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
izado Re: Do izado 02.03.05, 12:39 Rzeczywiście nadal nic nie doszło. A kiedy wysyłałaś za pierwszym razem? Ja mam wrażenie, że na gazetę wiadomości dochodzą z opóźnieneim. Ale może tylko mi się wydaje ... Wyślę zaraz email do Ciebie i w odpowiedź wklej to co wysyłałaś. Moze tak pójdzie. Iza. Odpowiedz Link Zgłoś
kado1 Re: Do izado 03.03.05, 10:21 Wysłałam Ci 3 nowe, dwie wczoraj 1 dziś. Czyżby nie doszły? Odpowiedz Link Zgłoś
izado Re: Do izado 03.03.05, 15:21 Doszły, doszły. Tylko, że ja dopiero teraz dotarłam do domu Mała dzisiaj była z Dziadkami więc załatwiałam mnóstwo zaległych spraw Odpiszę jeszcze dziś. Iza. Odpowiedz Link Zgłoś