jolka1974 08.08.06, 09:08 Czy można podawać Enterol przy Candidzie? To drożdże?! Mała robi po nim sfermentowane, czasem pieniste kupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_golightly Re: Enterol przy Candidzie 08.08.06, 11:32 ja dawałam 1x dziennie enterol i 1x dziennie beneflorę, do tego oczywiście na początku nystatynę ale probiotyki dawałam jakieś 2 mce, teraz kupki są ok Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: Enterol przy Candidzie 08.08.06, 11:47 Enterol ma w sobie drożdze, a tych chyba nie wolno przy candida, ale mogę się mylic. Na chłopski rozum ja bym nie podawała, tym bardziej że dziecko na niego reaguje. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
mama.wojtusia Re: Enterol przy Candidzie 08.08.06, 11:48 Ja podałam Enterol tylko raz, czy mamy candidę - jeszcze nie wiem. W każdym razie kupa była dosłownie szara. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka1974 Re: Enterol przy Candidzie 08.08.06, 12:38 Chyba, póki co, Enterol sobie odpuścimy. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
patyska enterol jest na candide!!! 08.08.06, 14:08 enterol to drozdze, owszem, ale agresywne wobec candidy - nawet w ulotce jest napisane, ze wskazaniem do uzywania jest kandydoza, czy jak jej tam kobity, na milosc boska, ja wszystko rozumiem, ale jak czegos dokladnie nie wiecie, to nie robcie pytajacym wody z mozgu Odpowiedz Link Zgłoś