wierzbolina 24.02.07, 20:06 Dziewczyny jakie kremy polecacie przy codziennej pielegnacji skory przy AZS? Osobiscie do kapieli dodaje Balneum Hermal plus ale jakos nie moge znalezc dobrego kremu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes783 Re: pielegnacja przy AZS 24.02.07, 20:19 polecam Topialyse fluid, rewelacja, droga ale skuteczna, z serii frabcuskiej SVR do nabycia w aptece! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_was Re: pielegnacja przy AZS 24.02.07, 21:18 A czy wasze dzieciaczki drapia sie i czy mają czesto wypryski na glowce? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna_was Re: pielegnacja przy AZS 24.02.07, 21:23 A i jeszcze jedno czym smarujecie glowke po kapieli? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ma_aga Re: pielegnacja przy AZS 24.02.07, 22:02 Ja polecam Dermalibour z A-DERMY, do najtańszych nie należy ale jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes783 Re: pielegnacja przy AZS 25.02.07, 09:13 Nie wolno stosować żadnych oliwek... Odpowiedz Link Zgłoś
anna_was Re: pielegnacja przy AZS 25.02.07, 11:26 No dobrze w takim razie czym smarujecie główkę??? Ja co prawda mam masc robiona w aptece ale czy mozecie cos polecic? Pozadrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: pielegnacja przy AZS 25.02.07, 12:04 Ja smarowałam całe ciałko łącznie z głową kremem Emolium Odpowiedz Link Zgłoś
anna_was Re: pielegnacja przy AZS 25.02.07, 13:26 Ja musze smarowac glowke bo jak nie posmaruje to strasznie łuszczy sie jej skora. A czy wasze dzieciaczki tez sie drapia zwlaszcza po glowce? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: pielegnacja przy AZS 25.02.07, 14:04 anna_was napisała: > Ja musze smarowac glowke bo jak nie posmaruje to strasznie łuszczy sie jej skor > a. > A czy wasze dzieciaczki tez sie drapia zwlaszcza po glowce młody po główce starsza drapie się wszędzie.. kąpię w parafinie, smaruję maścia robioną - aktualnie cholesterolową.. taka jest najlepsza.. smaruje dzieci po całości łącznie z buziami. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_was Re: pielegnacja przy AZS 25.02.07, 15:21 młody po główce starsza drapie się wszędzie.. kąpię w parafinie, smaruję maścia robioną - aktualnie cholesterolową.. taka jest najlepsza.. smaruje dzieci po całości łącznie z buziami. Odpowiedz Link Zgłoś
b.brzozowska1 Re: pielegnacja przy AZS 25.02.07, 16:08 a ja próbowałam już wielu rzeczy-typu alantan plus, lipobaza, balneum ,topialise, linomag... i powiem Wam, że w naszym przypadku najskuteczniejszy okazał sie zwykły bepanthen; najpierw kąpiel w krochmalu a potem bepanthen, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: pielegnacja przy AZS 25.02.07, 17:03 wit. A w masci czy kremie może podrażniac Odpowiedz Link Zgłoś