w_isienka 05.05.09, 09:51 Czy zmiksować też tę wodę z gotowania razem z warzywami czy tez wodę odlać a dolać trochę zwykłej przegotowanej wody? Jak to jest z alergikami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda121 Re: Gotowanie warzyw dla alergika 05.05.09, 17:24 A po co dodajesz wode? Ja dla takiego malenstwa, ktore jadlo papki gotowalam na parze, miksowalam dodajac odrobine oliwy z oliwek lub oleju lnianego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamapiotrusia-1 Re: Gotowanie warzyw dla alergika 05.05.09, 19:17 Ja gotuję albo na parze,lub też w b. małej ilości wody(nie odlewam bo są w niej witaminy z warzyw),dodaję odrobinę oleju rzepakowego bo oliwa z oliwek mojego synka uczuliła. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi w_isienka 05.05.09, 21:04 Zmniejsz, proszę, sygnaturkę: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451881.html Odpowiedz Link Zgłoś
w_isienka Re: w_isienka 05.05.09, 22:44 zona_mi, niestety tam nic nie ma o zmniejszeniu sygnaturki Napisz do mnie please na prv jak krowie na rowie, bo już dawno chciałam zmniejszyć, ale nie mam pojęcia jak... --- Co do parowara to mi zleciał z szafki i niestety muszę gotować w garze, a i tak w parowarze zawsze mi się warzywa wydawały niedogotowane... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: w_isienka 06.05.09, 09:15 Napisane jest, że nie powinna przekraczać wysokości ok. 4 wersów. Dobrze zrobiłaś czyli, zostawiając jeden "suwaczek". Jeśli chcesz, aby obydwa funkcjonowały, zrób zamiennie - raz jeden, raz drugi - losowo, tak jak w instrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś