magdaj13 11.08.05, 10:57 Zaczynam wprowadzać mus do jadłospisu mojego 5 miesięcznego synka . Czy jest jakiś przyrząd który ułatwi mi zrobienie tego musu oprócz tarki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gkjustyna Re: JAK ZROBIĆ MUS 11.08.05, 11:11 tanio wyjdzie kupic ci blender w agd ja za swoj dalam chyba 40zl chcialm robota ale to bylo tansze i chyba lepsze drobno sieka ale co do musu jablkowego polecam tarke albo sa teraz juz gotowe takie deserki bakus za 4szt 4zloplaca sie w porowninu z bobowita (jescze raz tyle) masz trzy smaki jabklo jablko+truskawka i brzoskwinia naprawde smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
pini12345 Re: JAK ZROBIĆ MUS 11.08.05, 23:23 Witam Ja kupiłam plastikową terkę i na twiom miejscu nie kupowałabym żadnych strzętów adg , gdyż jak wiesz metal niszczy wszystkie witaminy w owocach i warzywach Ale wybór należy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi fajny link: 12.08.05, 00:05 forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Zostawmy krzyk na ważne sprawy. Pozdrawiam Zona Odpowiedz Link Zgłoś
agusia913 Re: JAK ZROBIĆ MUS 12.08.05, 08:27 1.tarka do jabkła 2. sitko i tłuczek do przecierania póżniej jagód,malim,śliwek i innych miękkich owóców 3. Mikser do miksowania zupek a w szczególności mięska. Mus: pokrojone w kosteczkę jabłko gotowane + ew: marchewka,dynia,z odrobiną wody,przetarte lub zmiksowane,jeśli za rzadkie zagęścić kleikiem lub kaszką @ wersja: tak samo z surowymi owocami. Odpowiedz Link Zgłoś