marittka76 22.03.06, 10:45 jak przekonać dziecko do jedzenia gotowanych obiadków??? ma 10 miesięcy i toleruje tylko słoiki miałyście podobny problem? jak go rozwiązałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zanetka_83 Re: tylko słoiki 22.03.06, 20:18 nie martw sie! moj synek ma rok i 2 miesiace i dopiero niedawno zaczal jesc obiadki to przyjdzie samo ale proboj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka_83 Re: tylko słoiki 22.03.06, 20:21 sproboj ugotowac wlasna zupke a sloiczek dodac tak do smaku! ja tak robilam na poczatku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agakonkol Re: tylko słoiki 23.03.06, 07:47 Ja także, jak poprzedniczka gotuję sama i dodaję trochę zawartości słoiczka :- ))) Moja 10-sięcio miesięczna córcia daje się oszukać)) Odpowiedz Link Zgłoś
marittka76 Re: tylko słoiki 23.03.06, 12:05 dzięki robię tak czasami )) chociaż wtedy karmienie trwa godzinę )) ajakjest sam słoik, to nie zdążę łyżki podawać kiepska ze mnie kucharka )) Odpowiedz Link Zgłoś
fruzianozia Re: tylko słoiki 23.03.06, 13:12 ja z kolei wkładałam swoje zupki do słoiczków żeby oszukac oko Wiktorii na poczatku tak jak poprzedniczki mieszałam słoiczki i własne wyroby (mdłe i nie dprawione jak słoiczkowe)a z czasem przyzwyczaiła sie no norlanlych potraw. w tej chwili jej normalnie gotoujemy ale zdarza sie także że normalnie je z nami nasz obiad pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fruzianozia Re: tylko słoiki 23.03.06, 13:14 a i jeszce jedno : czy mogłabym Wam przesłac ankietke do wypełnienia?? pisze prace magisterską na temat żywienia dzieci 1-3 i mam w któtkim czasie (do poczatku kwietnia)do rozdania 100 szt.pomozecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
e.leszkiewicz Re: tylko słoiki 23.03.06, 18:00 jeżeli interesuje cię 7 miesięczne dziecko to przyślij ankietę na adres e.leszkiewicz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka_83 Re: tylko słoiki 23.03.06, 19:32 do mnie tez mozesz przesłac ta ankiete moj synek ma 14 m-cy wiec akurat! na adres: zanetka.bobas@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka_83 Re: tylko słoiki 23.03.06, 19:35 moja sasiadka miała tez taki problem z maluchem wogole niechcial patrzec na zupki a nawet na sloiki, zato swietnie mu szlo jedzenie domowych obiadow z rodzicami, moim zdaniem 10-11 miesiecy to za wczesnie na takie eksperymenty ale jemu nic nie było a jadl z apetytem!!! powodzenia i wytrwałosci Odpowiedz Link Zgłoś