annakg 10.06.06, 09:07 Czy Wasze dzieci tez zjadają kanapki jak mój synek- osobno wedlinka, chlebek tylko czasami? Jak ja włożę mu do paszczy kawałek to zje, ale jak ma sam zjeśc to ściąga wędlinę i tylko ją wcina Macie jakieś pomysły na przekonanie go do chcleba rownież? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.kom Re: chleb z wedlinką :-) 10.06.06, 11:13 zostawić go w spokoju, a na pewno w którymś momencie zaskoczy chleb. przekonywanie go i namawianie może przynieść odwrotny skutek... A córka naszych znajomych potrafiła wyławiać makaron z rosołu i tylko go zjadać... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: chleb z wedlinką :-) 10.06.06, 21:42 moj syn ma 15 miesiecy. ostatnio zrobilam mu na obiad pieroszki tortellini (gotowe ze sklepu . akurat mialam napoczeta paczke z zielonymi (szpinak) pierozkami z warzywami i z normalnymi z pomidorami i bazylia. dostal po troche obu rodzajow... ... ale pomidorowe mu nie posmakowaly i sciagal mi je z widelca z wyrzutem pokazujac na zielne ) `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś