goniek45 15.07.06, 21:35 Moja mała ma 5,5 m-c czy moge dać jej przetarte maliny lub jagody ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaszew Re: maliny i jagody ?? 16.07.06, 16:33 Malin nie polecam-mogą uczulać, bo to pestkowe owoce.Nie wiemjak z jagodami, możesz odrobinkę spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaak1 Re: maliny i jagody ?? 16.07.06, 18:10 dziewczyny, a w których owocach pestek nie ma, sorry?? ja podawałam już synkowi i maliny i jagody i było ok. trzeba próbować jak ze wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: maliny i jagody ?? 16.07.06, 21:22 w kazdym owocu sa pestki.. tyle, że owoce drobnopestkowe (truskawka, malina, poziomki, owoce lesne...) uczulaja bardziej niz inne Odpowiedz Link Zgłoś
majaju Re: maliny i jagody ?? 14.08.06, 22:45 Szczerze odradzam maliny,moja mala zjadla kaszke z malinami i dostala uczulenia Odpowiedz Link Zgłoś
martartek Re: maliny i jagody ?? 15.08.06, 02:01 i jedne i drugie lubia uczulac ja bym zaczekala. Odpowiedz Link Zgłoś
kathee Re: maliny i jagody ?? 31.08.06, 22:41 W tym wieku mój syn jadł deserki jabłko z owocami leśnymi-zero uczulenia. A jak tylko pojawiły się truskawki krajowe zajadał się nimi aż miło-zero uczulenia. Ja bym podała w małej ilości i pojedyńczo i obserwowała-jeśli nie ma uczulenia możesz spokojnie podawać.Jeśli jest uczulenie-zamrażaj lub rób przetwory przydadzą się na później Odpowiedz Link Zgłoś