Dodaj do ulubionych

dieta alergika

IP: *.* 29.10.01, 20:28
Kochani intenetowi rodzice czym karmić i poić dwu i półletniego chłopca, który jest uczulony na białko mleka krowiego i soję a dotychczas jadł prawie wszystko.Zmiany na skórze wystapiły po podaniu mleka Nestle Junior chociaz po kaszkach na mleku modyfikowanym nic się nie działo. Ja już nie wiem co i kiedy go uczula. Dodam,że trudno go przekonać do jakichkolwiek wędlin.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: dieta alergika IP: *.* 01.11.01, 22:51
      sprawdz posty chleb bezglutenowy i schemat zywienia wyslany przez yenne, ja tam podaje jadlospis mojego malego alergika, ktory nie moze jesc ani miesa ani mleka ani zadnego innego nabialu ani glutenu a rozwija sie jak rakieta w amerykanskich laboratoriach, nie ma zadnych niedoborow, jest zdrowy jak byk. pozdro.j.
    • Gość: guest Re: dieta alergika IP: *.* 01.11.01, 22:51
      sprawdz posty chleb bezglutenowy i schemat zywienia wyslany przez yenne, ja tam podaje jadlospis mojego malego alergika, ktory nie moze jesc ani miesa ani mleka ani zadnego innego nabialu ani glutenu a rozwija sie jak rakieta w amerykanskich laboratoriach, nie ma zadnych niedoborow, jest zdrowy jak byk. pozdro.j.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka