IP: *.* 08.12.01, 19:30
Czesc dziewczyny :-)Spotkalam w sklepie kasztany jadalne, moze ktoras z Was wie jak to sie przyrzadza?????Mam ochote kupic , ale nie mam zielonego pojecia z czym i jak to zrobic.Pozdrawiam :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Kasztany IP: *.* 08.12.01, 20:38
      Najprosciej kasztany po prostu upiec: oplukujesz kasztany, nacinasz ostrym nozykiem (zeby nie wybuchly), ukladasz na blasze i pieczesz w piekarniku (ok.180st C) tak ok. godziny (ale tu nie ma reguly - wczesniej tez moga byc dobre, zalezy od wielkosci kasztanow). Upieczone kasztany oblupujesz sie ze skorki (skorupki?) i zjadasz :)Jesli Cie interesuje, moge poszukac jakichs innych przepisow, np. na krem z kasztanow.PozdrawiamAneta
    • Gość: guest Re: Kasztany IP: *.* 09.12.01, 20:40
      Witaj Netusia.Wielkie dzieki za podpowiedz, napewno wyproboje.Nie chce sprawiac Ci kloptu , z tymi przepisami , ale jakbys czasem spotkala gdzies przypadkiem i mi je podeslala , bylabym Ci bardzo wdzieczna.Uwielbiam eksperymentowac w kuchni i probowac nowosci (moze nie zawsze dobre) no coz ,ale wtedy wiem jakie to jest.Jeszcze raz dzieki.Pozdrawiam :hello:
      • Gość: guest Re: Kasztany IP: *.* 10.12.01, 09:33
        Polecam:http://groups.google.com/groups?q=krem+z+kasztanow&hl=pl&group=pl.rec.kuchnia&rnum=2&selm=8smd3v%24jkp%241%40news.tpi.pl(jest to caly link) Jest to fragment dyskusji z pl.rec.kuchnia (goraco polecam :) ).:hello:Aneta
        • Gość: guest Re: Kasztany IP: *.* 17.12.01, 21:28
          Aniu, zajrzyj do archiwum.Niedawno byl ten temat i duzo przepisow z udzialem kasztanow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka