mycha0207 25.06.08, 20:04 czego nie powinno jesc roczne dziecko?? daje jej prawie wszystko...wystrzegam sie grochu, smazonych dan itp. zaznacze ze jest malym grubaskiem, wazy 10kg i ma 86 cm!! ale jada najwiecej warzyw i owocow.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycja25.live Re: roczny maluszek 25.06.08, 21:39 Moj 13 miesieczniak je to co my (nawet smazone, ale to czasami). Nie daje mu tez grochu, frytek, grzybow, owocow ze skora, gazowanych napojow, kiwi, plackow ziemniaczanych, orzechow wiecej nie pamietam. Twoj to nie jest grubasek moj wazy 11 kg i 84 cm. Super, ze je ci owoce i warzywa bo moj to wybredny jest w tej kwestii lubi tylko niektore. Odpowiedz Link Zgłoś
0-madzia Re: roczny maluszek 26.06.08, 10:04 Witam ,ja mam synka 10 miesiecznego, ktory wazy 10 kgi ma 78cm.Twoj maluszek nie jest takim grubaskiem Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
wiolek26 Re: roczny maluszek 26.06.08, 10:41 Grubasek? Moja skończy 7 lipca rok teraz jej nei wazylam bo nie byłopotzreby na wizyty u lekarza ale w marcu kiedy miała 8 m-cy ważyła 13,5 kilo. teraz mysle ze wazy okolo 15 i ma 86 cm. I to jest pyzaty grubasek Choć na poczatku tyła mi w ciagu miesiaca 1,5 kilo, a ostatnio juz w ciagu 2 m-cy tylko 0,5 kilo wiec tak mysle ze wiecej niz 15 nie wazy. W lipcu szczpienie wiec sie dokładnie zważymy i zmierzymy Odpowiedz Link Zgłoś