mysha16 31.07.09, 18:14 potrzebuje kupić wodę mineralna Gerbera dla niemowląt, ale nigdzie nie mogę jej kupić .Czy wiecie gdzie można ja dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysha16 Re: gdzie kupić wode Gerber? 31.07.09, 22:19 oooooooooo a inna wodę którą mogę podac 6 miesięcznemu bobaskowi? Odpowiedz Link Zgłoś
your.uthopia Re: gdzie kupić wode Gerber? 02.08.09, 14:59 żywiec - stanowczo odradzam!! Jeszcze nie minęły echa ostatniej afery ze znalezionymi bakteriami, a już piszą o następnych. Gerber wycofał wodę z produkcji - i żywiec powoli też dojrzewa do tej decyzji. Poza tym, polecam wszystkie wody z małą ilością sodu. Mama i ja, Dobrawa, Primavera, a ostatnio jakaś Nestle wyszła. www.wodamamaija.pl/ www.dobrawa.com.pl/13 www.polskawoda.com.pl/rytmzyciakobiety/jestemmama.php Szukaj znaczka niemowlęcia, albo dziecka na opakowaniu, lub "woda o obnizonej zawartości sodu" i woda niskozmineralizowana (z zawartością składników mineralnych poniżej 500 mg/l). Odpowiedz Link Zgłoś