Gość: domowiec IP: *.sprint-canada.net 09.02.02, 19:01 ta zagadka pewnie jest latwa: co to, o wschodzie slonca chodzi na czterech, w poludnie na dwoch, i przy zachodzie o trzech? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_ Re: zagadka #1. 10.02.02, 02:09 Gość portalu: domowiec napisał(a): > ta zagadka pewnie jest latwa: co to, o wschodzie slonca chodzi na czterech, w > poludnie na dwoch, i przy zachodzie o trzech? Pomocnicze pytanie poproszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domowiec Re: zagadka #1. IP: *.sprint-canada.net 10.02.02, 08:29 ula_ napisał(a): > Gość portalu: domowiec napisał(a): > > > ta zagadka pewnie jest latwa: co to, o wschodzie slonca chodzi na czterech > , w > > poludnie na dwoch, i przy zachodzie o trzech? > > Pomocnicze pytanie poproszę.. okay, ula, masz tu pomoc, o ktora prosilas: "podrap sie po czubku glowy wskazujacym palcem". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: zagadka #1. 10.02.02, 17:12 Homo sapiens. Ale pasuje mi też do stągiewki dwuszyjnej z rodziny Caiserinacae. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domowiec Re: zagadka #1. IP: *.sprint-canada.net 12.02.02, 17:10 kajzerka napisał(a): > Homo sapiens. Ale pasuje mi też do stągiewki dwuszyjnej z rodziny Caiserinacae. > kajzerka, co to jest "stągiewka dwuszyjna z rodziny Caiserinacae"? lub, czy ty zadajesz mi zagadka spowrotem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś