Gość: Eryk IP: *.broker.com.pl 04.01.06, 22:05 Ostatnio zaprosiłem kumpla z W-wy do Krakowa, powiedział mi sorry, ale za bilet do Krakowa intercity ma bilet do Londynu samolotem. Niech spadają na bambus z tymi swoim cenami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kpix No wiesz,ale musialby rezerwowac b.wczesnie 04.01.06, 22:58 A jesli zarezerwujesz pociag wczesniej o 7 dni, to placisz 27 zl czy cos takiego (przynajmniej tak bylo niedawno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Domagalski Re: No wiesz,ale musialby rezerwowac b.wczesnie IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.06, 23:18 Tak jest. Tylko tyle, ze 27 PLN to w TLK a w IC/Ex to 36 PLN. A co do cen za bilety lotnicze to jaoś jeszcze nie spotkałem się, aby w tych najtanszych nawet liniach lotniczych cena spadla ponizej 100 PLN, chyba ze jestem juz do tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: No wiesz,ale musialby rezerwowac b.wczesnie IP: 81.210.89.* 05.01.06, 09:30 trochę jesteś do tyłu :) - w grudniu leciałem WizzAir do Rzymu za 159 zeta w obie strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: No wiesz,ale musialby rezerwowac b.wczesnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:19 20 mln to ile km torów tak w przybliżeniu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: No wiesz,ale musialby rezerwowac b.wczesnie 05.01.06, 14:33 IC nie zajmuje się torami - od tego jest PLK. Za 20 mln zł można wybudować od nowa 3-4 kilometry toru lub gruntownie wyremontować ok. 25 km. W tym roku na budowę, naprawy i modernizację torów w całej Polsce (nieco ponad 19 tysięcy km) PLK ma otrzymać 92 mln zł. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIC na wodę Re: Dobry rok dla Intercity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:23 Jaka szkoda że zlikwidowali EX Kraków - Białystok. Teraz jedzie się dwa razy gorzej (przesiadka z EX na pośp/TLK) i dwa razy drożej. Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prometeusz Re: Dobry rok dla Intercity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 15:30 pod jakim wzgledem dobry??, tym ze robia ludzi w konia??, jechałem w sobote do warszawy na zebranie, trafiłem na pociag expresowy "opolanin", w strone warszawy wagon moj niegrzał(7)ludzi była masaobsługa owszem miła ale jakimi wagonami jeżdzicie??, to juz pośpieszne są lepsze pod wzgledem wagonów, mało tego na powrót wracałem też ( pech) pociągiem expresowym tym samym tylko miejsce miałem w wagonie numer (8) nieuchroniło mnie to przed zimnem a ponoć wagon nastepny równierz był zimny, wiec pytam sie czy zyski prezesa maja byc zmora pasażerów??? Odpowiedz Link Zgłoś