Dodaj do ulubionych

Dobry rok dla Intercity

IP: *.broker.com.pl 04.01.06, 22:05
Ostatnio zaprosiłem kumpla z W-wy do Krakowa, powiedział mi sorry, ale za
bilet do Krakowa intercity ma bilet do Londynu samolotem. Niech spadają na
bambus z tymi swoim cenami.
Obserwuj wątek
    • kpix No wiesz,ale musialby rezerwowac b.wczesnie 04.01.06, 22:58
      A jesli zarezerwujesz pociag wczesniej o 7 dni, to placisz
      27 zl czy cos takiego (przynajmniej tak bylo niedawno)
      • Gość: Karol Domagalski Re: No wiesz,ale musialby rezerwowac b.wczesnie IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.06, 23:18
        Tak jest. Tylko tyle, ze 27 PLN to w TLK a w IC/Ex to 36 PLN. A co do cen za
        bilety lotnicze to jaoś jeszcze nie spotkałem się, aby w tych najtanszych nawet
        liniach lotniczych cena spadla ponizej 100 PLN, chyba ze jestem juz do tylu.
        • Gość: miki Re: No wiesz,ale musialby rezerwowac b.wczesnie IP: 81.210.89.* 05.01.06, 09:30
          trochę jesteś do tyłu :) - w grudniu leciałem WizzAir do Rzymu za 159 zeta w obie strony
      • Gość: kaczor Re: No wiesz,ale musialby rezerwowac b.wczesnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:19
        20 mln to ile km torów tak w przybliżeniu ??
        • kapitan.kirk Re: No wiesz,ale musialby rezerwowac b.wczesnie 05.01.06, 14:33
          IC nie zajmuje się torami - od tego jest PLK. Za 20 mln zł można wybudować od
          nowa 3-4 kilometry toru lub gruntownie wyremontować ok. 25 km. W tym roku na
          budowę, naprawy i modernizację torów w całej Polsce (nieco ponad 19 tysięcy km)
          PLK ma otrzymać 92 mln zł.
          Pzdr
    • Gość: PIC na wodę Re: Dobry rok dla Intercity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:23
      Jaka szkoda że zlikwidowali EX Kraków - Białystok. Teraz jedzie się dwa razy
      gorzej (przesiadka z EX na pośp/TLK) i dwa razy drożej. Dziękujemy.
    • Gość: prometeusz Re: Dobry rok dla Intercity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 15:30
      pod jakim wzgledem dobry??, tym ze robia ludzi w konia??, jechałem w sobote do
      warszawy na zebranie, trafiłem na pociag expresowy "opolanin", w strone
      warszawy wagon moj niegrzał(7)ludzi była masaobsługa owszem miła ale jakimi
      wagonami jeżdzicie??, to juz pośpieszne są lepsze pod wzgledem wagonów, mało
      tego na powrót wracałem też ( pech) pociągiem expresowym tym samym tylko
      miejsce miałem w wagonie numer (8) nieuchroniło mnie to przed zimnem a ponoć
      wagon nastepny równierz był zimny, wiec pytam sie czy zyski prezesa maja byc
      zmora pasażerów???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka