Gość: GORZOWIANIN IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.04, 12:38 poradzcie gdzie zakładać konto osobiste bo jestem zmuszony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bart.q Re: W KTÓRYM BANKU ZAKŁADAĆ KONTO OSOBISTE ?? 03.02.04, 13:13 Gość portalu: GORZOWIANIN napisał(a): > poradzcie gdzie zakładać konto osobiste bo jestem zmuszony Zależy na czym Ci najbardziej zależy. Jeśli na łatwym dostępie do bankomatów to zdecydowanie PKO BP (ewentualnie PeKaO SA). Jeśli na lepszym oprocentowaniu to raczej mBank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darecj Re: W KTÓRYM BANKU ZAKŁADAĆ KONTO OSOBISTE ?? IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.04, 20:59 Jeśli ma to być już PKO BP - to na pewno odradzam II Oddział przy ul. Górczyńskiej. Nie będziesz tam mile obsłużony. Panienki traktują cię nie jak klienta, lecz jak zło konieczne. Dyrektorem jest pan Szot, chyba wyznaje zasadę "klient nie ma zawsze racji, racje mają zawsze ładne panienki z okienka". Natomiast zdecydowanie lepsza obsługa jest w ekspozyturach II Oddziału - na Jagiełły i na ul. Kombatantów. Co prawna nie ma tam ładnych papienek, ale Panie fachowo cię obsłużą, że wyjdziesz zadowolony. Tylko jeśli coś będzie wykraczało poza ich kompetencje, będziesz musiał udać się do siedzyby oddzialu - na górczyńską - a tam... sam zobaczysz. Polecam mbank, od 15 lutego będą mieli więcej bezpłatnych bankomatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: W KTÓRYM BANKU ZAKŁADAĆ KONTO OSOBISTE ?? IP: *.gorzow.mm.pl 04.02.04, 23:51 z kolei najniższe koszty związane z prowadzeniem rachunku są w Invest Banku - polecam. ponadto b.miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: W KTÓRYM BANKU ZAKŁADAĆ KONTO OSOBISTE ?? IP: *.gorzow.mm.pl 05.02.04, 22:57 Od ponad roku mam konta firmowe i osobiste w Banku Inteligo/PKO BP/. Jest to bank podobny do mbanku czyli wirtualny. Za prowadzenie rachunku osobistego nie płacisz nic. Za przelewy nic.Za bankomaty nic. Dostęp do konta masz 24h/dobę z pozycji własnego komputera domowego. Uważam to za doskonałe rozwiązanie po wielu latach przykrych doświadczeń z II Oddz. PKO na Górczyńskiej.Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czak Re: W KTÓRYM BANKU ZAKŁADAĆ KONTO OSOBISTE ?? IP: *.gorzow.mm.pl 06.02.04, 08:35 nie PKO BP będziesz stać godzinami w banku by coś załatwić zwłaszcza na Górczyńskiej Odpowiedz Link Zgłoś