wieczyslaw124 15.01.10, 15:03 Prosty wniosek.Uruchomić kamieniołomy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetkaf CBŚ - narzedzie pisiorowow???? 15.01.10, 21:04 No przypomnijcie sobie, ile spektakularnych aresztowan mialo CBS w Gorzowie... i ilu z potencjalnych przestepcow sad ostatecznie skazal? ZADNEGO???? Mam wrazenie, ze dla wszystkich, zarowno uczciwych ludzi, jak i przestepcow, zainteresowanie CBŚ to dobry znak - ot, popiszą trochę o tobie w gazetach, bedziesz ofiara spektakularnej akcji, a potem i tak wyjdzie, ze jestes niewinny... Gorzej maja ci, co CBŚ się nimi nie zainteresowal - nigdy nie wiadomo, czy czegos nie znajdą, z policją to się jednak nie da przewidzieć... nie ma to jak CBŚ i zapewniany przez niego, co prawda dosyć specyficzny, ale zawsze, immunitet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandzio Re: CBŚ - narzedzie pisiorowow???? IP: *.gorzow.mm.pl 16.01.10, 01:29 No facet, co zwiesz się zetkaf, ty po prostu nie kumasz słowa pisanego.Z przymusu śledzę twoje wypociny, te twoje dziwaczne szatkowanie tekstów innych forumowiczów,te "filozoficzne wywody" i dochodzę do wniosku,że ty biedaku rozpoznajesz tylko zdania proste.Przy złożonych -nomen omen-się rozkładasz.Kolo! spręż się i staraj się (wiem to to trudne!)przeczytaj całe zdanie zanim zaczniesz je analizować.Bo wg twojej metody można zrobić taką analityczną masakrę , jak ty to robisz np. z takiego prostego (bez specjalnych zdań złożonych)tekstu:"Kowalski jest skazany na czytanie głupot".Ty zaraz -po swoim pingpongu z szatkowaniem tekstu- napisałbyś:"To nie prawda,że Kowalski jest skazany,bo nie można nikogo oskarżać bez wyroku sądu ...i takie tam inne bzdety.I dalszy fragment, oderwaną od kontekstu część zdania skomentowałbyś -w swoim przemądrzałym stylu-"czytanie głupot innych internautów nie ma sensu,bo jedynie zetkaf jest tu guru i ma patent na wiedzę i rację"!Facio wyluzuj,bo widać żeś sfrustrowany i... mało czytelny,bo w sumie nie wiem,czy jesteś po stronie dilerów narkotyków, czy tych ,którzy ich ścigają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Sucha trawa - Siano... IP: 139.142.19.* 16.01.10, 03:52 Hey, Strony z ktorych pochodze mialy i maja prosta zasade: Masz trawe to ja kos... Jak jest juz skoszona...to sie siano nazywa, ...i nikt sie nie czepia... :):):) I t6o sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: CBŚ - narzedzie pisiorowow???? 16.01.10, 12:07 Wiec zacznijmy od poczatku. Po pierwsze, czepiasz sie, ze szatkuje tekst. Zarzut o tyle durny, ze czepiasz sie posta, w ktorym... nic nie poszatkowalem, nie przytoczylem zadnego cytatu, napisalem tak, jak "wam" sie podoba... ale co tam, jak sie nic nie ma do powiedzenia, to najprosciej puste regulki w stylu "zetkaf znowu szatkuje posty, zeby oszukiwac" rzucac? > przymusu śledzę twoje wypociny, te twoje dziwaczne szatkowanie > tekstów innych forumowiczów, Widzisz, te szatkowanie tekstow - to klasyka internetu. Juz ktos podawal linka do netykiety... > te "filozoficzne wywody" Jesli widzisz blad w rozumowaniu - to go wytknij, a nie puszczaj takie obrazliwe teksty, z ktorych wynika, ze prowadze glupia dyskusje, tylko... ze jestes za glupi, zeby wykazac, gdzie dyskusja jest glupia. btw, w zwiazku z twoimi problemami ze zrozumieniem mojej nieczytelnosci dodam, ze powyzsze, to komentarz do wprowadzonego przez ciebie watku pobocznego, taka forma didaskaliow ;) > rozpoznajesz tylko zdania proste.Przy złożonych -nomen omen-się > rozkładasz. No nie wiem, mnie zawsze gonili za nadmiernie rozbudowane zdania w moich wypowiedziach... ale coz, widac moja polonistka byla glupia... i podstawowa matematyka tez jest glupia... bo pokazuje, ze przecietna ilosc wyrazow w moim zdaniu jest wieksza niz u przecietnego Polaka ;) (to znowu takie watkowe "didaskalia") > nie wiem,czy jesteś po > stronie dilerów narkotyków, czy tych ,którzy ich ścigają! No i kto tu ma problemy ze zrozumieniem bardziej zlozonych wypowiedzi? ;) Btw, zawsze jestem po stronie... obejrzenia problemu Z KAZDEJ STRONY, przeanalizowania, a nie oceniania na podstawie durnych plot. Oskarzyli? To na pewno winny, im bardziej spektakularnie aresztowany, tym wiekszy przestepca... sa narkotyki na imprezie? To na pewno organizator zrobil promocje - taaaak, coz za proste, liniowe myslenie... Wiec, wracajac do meritum wypowiedzi i powyzszego komentarza, powiedz mi: ilu zostalo ludzi zlapanych przez CBS w Gorzowie, i ilu z nich okazalo sie prawdziwie winnymi? 0%? Bo oskarzenie jest ledwo ciut bardziej wiarygodne niz artykulik w gazecie. "Sa podstawy, zeby WIERZYC, ze oskarzony cos nabroil", ale... ale wiara to nie to samo, co wiedza poparta dowodami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiw Re: CBŚ - ma pracowac. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 14:52 Przgladac sie tym roznym pseudobiznesmenom, ktorzy pod przykrywka legalnej dzialalnosci zajmuja sie zupelnie czym innym. Pogonic tych handlarzy spirytusem, papierosami bez akcyzy a juz szczegolnie narkotykami. Policja nie zwraca uwagi na oznaki dzialalnosci przestepczej a wystarczy sie przyjrzec jak na osiedlach kwitna roznego rodzaju dzialalnosci. Posprawdzac, czy alkohol i papierosy sprzedawane w wiejskich sklepikach posiadaja akcyze. Popatrzecie na podgorzowskie osiedla jak Osiedle Poznanskie, Zawarcie czy inne.Kontrabany dzialaja w bialy dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
lebonheur Re: CBŚ - ma pracowac. 17.01.10, 11:19 chcialam skromnie zauwazyc, ze wodeczka bez akcyzy jest do kupienia rowniez w polskich sklepach w Antwerpii..."Krolewska" z akcyza kosztuje 27 €. Bez akcyzy : 18 €. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: CBŚ - ma pracowac. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 11:52 lebonheur napisała: > chcialam skromnie zauwazyc, ze wodeczka bez akcyzy jest do kupienia > rowniez w polskich sklepach w Antwerpii..."Krolewska" z akcyza > kosztuje 27 €. Bez akcyzy : 18 €. co innego "krolewska" wodeczka kupiona bez akcyzy w Antwerpii a co innego inna wodeczka kupiona w knajpie w Lubniewicach czy sklepach wiejskich w okolicach Gorzowa.To sa dwie rozne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Wpadło młode małżeństwo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 14:53 Zamiast nasyłać policję należy wesprzeć młodych becikowym. Odpowiedz Link Zgłoś
elsby "CBŚ na tropie szajki?" hahahahaha 17.01.10, 16:32 jadę zajarać do Czech.Legalnie. Odpowiedz Link Zgłoś