bart.q 09.02.04, 11:53 Pragnę nieśmiało zauważyć, że w tym tygodniu prawdopodobnie strzeli szósta dziesiątka. Nagrody dla Arweny jak nie było tak nie ma. Za to poziom forum pikuje. Trzeba było dać kubek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtk Re: 60K 09.02.04, 12:30 bart.q napisał: > Pragnę nieśmiało zauważyć, że w tym tygodniu prawdopodobnie strzeli szósta > dziesiątka. > Nagrody dla Arweny jak nie było tak nie ma. > Za to poziom forum pikuje. > Trzeba było dać kubek. Święte słowa. Motywacja minimalna. Po co walczyć o tę szóstą dziesiątkę? Dobrze, że chociaż poziom pikuje. Niedługo osiągnie pik. Komunizma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: 60K IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 11.02.04, 12:49 Jeszcze 60. Z Kokiem zrobilibyśśmy w pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: 60K 11.02.04, 12:56 Nie chcę krakać, ale Koko chyba stracił posadę w kiosku, na co wskazują kiepskie wyniki Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: 60K 11.02.04, 18:50 klin napisał: > Nie chcę krakać, ale Koko chyba stracił posadę w kiosku, na co wskazują > kiepskie wyniki Wyborczej. A przede wszystkim dobre wyniki GL... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: 60K 11.02.04, 19:20 aborys napisał: > klin napisał: > > > Nie chcę krakać, ale Koko chyba stracił posadę w kiosku, na co wskazują > > kiepskie wyniki Wyborczej. > A przede wszystkim dobre wyniki GL... No dobra, Boria, to dla kogo będzie ten okazjonalny kubek Wyborczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p jeszcze 15 11.02.04, 19:21 marek_p napisał: > aborys napisał: > > > klin napisał: > > > > > Nie chcę krakać, ale Koko chyba stracił posadę w kiosku, na co wskazu > ją > > > kiepskie wyniki Wyborczej. > > A przede wszystkim dobre wyniki GL... > > No dobra, Boria, to dla kogo będzie ten okazjonalny kubek Wyborczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p w przeliczeniu na sekundy, to coś koło 3 11.02.04, 19:22 marek_p napisał: > marek_p napisał: > > > aborys napisał: > > > > > klin napisał: > > > > > > > Nie chcę krakać, ale Koko chyba stracił posadę w kiosku, na co w > skazu > > ją > > > > kiepskie wyniki Wyborczej. > > > A przede wszystkim dobre wyniki GL... > > > > No dobra, Boria, to dla kogo będzie ten okazjonalny kubek Wyborczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p za dobrych forumowych czasów :) 11.02.04, 19:23 marek_p napisał: > marek_p napisał: > > > aborys napisał: > > > > > klin napisał: > > > > > > > Nie chcę krakać, ale Koko chyba stracił posadę w kiosku, na co w > skazu > > ją > > > > kiepskie wyniki Wyborczej. > > > A przede wszystkim dobre wyniki GL... > > > > No dobra, Boria, to dla kogo będzie ten okazjonalny kubek Wyborczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Hiruś, Ty się na nas nie gniewasz chyba ? 11.02.04, 19:23 marek_p napisał: > marek_p napisał: > > > aborys napisał: > > > > > klin napisał: > > > > > > > Nie chcę krakać, ale Koko chyba stracił posadę w kiosku, na co w > skazu > > ją > > > > kiepskie wyniki Wyborczej. > > > A przede wszystkim dobre wyniki GL... > > > > No dobra, Boria, to dla kogo będzie ten okazjonalny kubek Wyborczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Hiruś, Ty się na nas nie gniewasz chyba ? 11.02.04, 19:28 W samotności przyjdzie mi rekord bić :( Poczytam co tak Ola ciekawego napisała, tak więc macie jeszcze szansę :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Hiruś, Ty się na nas nie gniewasz chyba ? 11.02.04, 19:30 marek_p napisał: > Poczytam co tak Ola ciekawego napisała, tak więc macie jeszcze szansę :) Niestety nowych wieści jeszcze niet. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p 1 11.02.04, 19:45 właśnie przygotowuję się do odbierania okolicznościowych gratulacji Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: 1 11.02.04, 19:49 klin napisał: > Mogę się, ewentualnie, z Tobą podzielić. Tym kubkiem z Gazety ? Nie licz na to, znowu nie zechcą z nami świętować:( Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: 1 12.02.04, 08:23 klin napisał: > No tak, kubki zredukowali. > Podzielę się satysfakcją. Udzielam satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś