wolfenstein3d 07.03.10, 18:35 www.youtube.com/watch?v=0HPxgU1zx2s&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiro Re: dzień kobiet IP: *.gorzow.mm.pl 07.03.10, 20:32 > No tak, elokwencja godna wolfsteina ;) a widziałeś relację z konwencji pisu? ja obejrzałem wszystko co do minuty. i wiesz co?............................................................... chyba już wiesz...........zupełnie jak sikorski na wiecu prawyborczym;:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kacz=sik=kon=zero<nieujemne;-)> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: dzień kobiet IP: 213.251.189.* 08.03.10, 15:57 Kobieta- to piękny kwiat,to niedocenione zioło,które zajmuje cały świat,o którym się mówi wokoło.Mówi - nie znając istoty ciała,mówi - nie znając doliny duszy.Kobieta - to nie tylko kwiat,to kamień, co z czasem się kruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Wszystkim paniom najlepsze zyczenia! IP: 139.142.19.* 08.03.10, 16:30 Hey, I piekny virtialny kwiatek PIEKNY KWIATEK :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wszystkim paniom najlepsze zyczenia! IP: *.todayannouncement.com 08.03.10, 21:11 Też się dołączam. A zwłaszcza życzenia dla panienki Wieczorka w dniu jego święta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Wszystkim paniom najlepsze zyczenia! IP: 139.142.19.* 09.03.10, 00:42 Hey x, Czys tu sie urwal z jakiejs muzulmanskiej choinki??? Wieczorek i "panienki" w tym samym poscie???? Chory jestes??? Jak to sobie wyobrazasz?? "Kochanie, choc pokaze ci nastepna zbrodnie... O popatrz skarbie....kosci wystaja s tej pieknej gleby... Ani chybi komunistyczna zbrodnia... Podniecam cie swoimi odkryciami? Jestes przelustrowana przez pis, wiec smrod grobow i smietnisk powinien cie podniecac tak jak mnie....... Mamy dzien kobiet... Wszystkiego najlepszego... Ten grob dla ciebie kochanie... Czyj? Nie wiem i nie ma znaczenia... Komus te zbrodnie przypiszemy... he he he Jaja? Tak Jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Wszystkim paniom najlepsze zyczenia! IP: *.ptrhosting.com 09.03.10, 01:33 Co ty Beniu X składa zyczenia samemu Wieczorkowi nazywając go panienką :).Wieczorek i panienki hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skacowany Józek Re: dzień kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 06:36 Jak minął dzień kobiet panowie.Bo to zazwyczaj my swietujemy zamiast dam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Dzień faceta IP: 67.214.139.* 10.03.10, 18:52 Dzisiaj dzień faceta więc wszystkiego najlepszego panowie. PS. Nie dotyczy Wieczorka on mężczyzną nie jest i juz raczej nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dzień faceta IP: 139.142.19.* 10.03.10, 18:57 Hey ala, Po raz pierwszy powiem "dziekuje" z zyczenia z takiej okazji... Dziekuje...i fajnie sie czuje. he he he PS. Czy dzisiaj zmywac naczyn nie musze??? he he he he Odpowiedz Link Zgłoś